Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom orális szexre az exemmel, de már van új barátom, viszont vele még nem tartunk itt. Nagyon kellemetlen, de nagyon vágyom rá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 02:39
1/19 anonim válasza:
Hát semmi kép ne csald meg, és gondolom nem is tudnád, ha szereted. Szóval... légy erős és várj, Te is tudod, hogy ez a helyes!:)
2/19 anonim válasza:
Akkor te most az orálra vágysz vagy az exedre?
3/19 A kérdező kommentje:
Mindkettőre... Az exem is hiányzik, meg a testi dolgok is
És köszönöm az eddigi válaszokat :)
2014. febr. 9. 03:07
4/19 anonim válasza:
Kapd el az új pasidat, vagy engem.
5/19 anonim válasza:
Ha ennyire hiányzik az exed az már régen rosz, mert nem felejtetted el teljesen, ha már másik kapcsolatban vagy. Szerintem nem fog így sokág tartani ez. Mióta vagytok együtt a mostani pároddal? Nem lehet, hogy ha meg kapnád a testiséget a mostanitól, akkor jobb lenne?
6/19 anonim válasza:
Akkor minek van mas, ha ra vagysz? Csak en nem ertem az emberek egy reszet? Ne csald meg!
7/19 anonim válasza:
Miért vagy együtt egy új sráccal, a még az előzőt szereted? O.o
8/19 A kérdező kommentje:
mert az előző barátommal már nem szerettük úgy egymást, mint régen. A mostanival meg megismerkedtünk, megtetszettünk egymásnak, megszerettük egymást, ez ellen nem lehet mit tenni.
2014. febr. 9. 20:02
9/19 anonim válasza:
Félsz, hogy rossz, színben tűnnél fel előtte, azért nem akarod elkapni az újat?
10/19 A kérdező kommentje:
az új barátommal még csak 2 hónapja vagyunk együtt, ami nekem még nem elég idő ehhez. (ez a mai világban lehet, hogy furcsán hangzik.) Ő hívő, és amúgy is nagyobb értéknek tartja a testiséget, mintsem hogy rögtön belevágjunk.. és én is hasonlóan vagyok. Csak néha nehéz egy kicsit
2014. febr. 9. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!