Kedden lesz körülmetélésem, mire számítsak utána? Mennyi ideig lesz utána kellemetlen, kell-e valamivel kezelni, mennyi idő után lehet szexelni, miben lesznek változások? Orális szex, szex? Mennyire elfogadott? A lányok hogy viszonyulnak hozzá? 18/F
Én kb. három hete voltam. Igazából már a második hét után elég szépen rendbejött. Kötözgettem, kamillába áztattam, betadinnal fertőtlenítettem. Az orvos azt mondta nekem hogy 3 hétig semmi szex, semmi maszturbálás. Szerintem inkább ne mutogasd semmilyen lánynak amíg nem gyógyult be szépen, maximum ha elég ittas állapotban van : )
A kellemetlenségről még annyit, hogy nekem nagyon érzékeny volt a makk, szóval több ideig tartott mire hozzászokott a nadrághoz és a súrlódáshoz. (Mondjuk még azért kicsit kellemetlen, de sokkal kisebb mértékben mint eleinte.)
17/F
Kedves kerdezo,
Az oralis szexet en nem elvezem igy (sok eve volt a mutet)
Nem elfogadott, mert gyerekkent csufolodasnak, felnottkent meg minimum bamulasnak van kiteve az ember, ez a tapasztalatom
A baratnoimnek nem tetszett, szexnel csak es kizarolag hatranya volt es van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!