Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordúlt már veletek hogy a srác akit szerettél nem vette észre a jeleid és egyszer csak szerzett magának egy barátnőt?
Igen,és pont úgy történt,hogy aznap akartam hozzá odamenni és megmondani neki amit érzek(kb. félév után).
Nagyon szerettem,jól nézett ki,számomra ő volt eddig a legtökéletesebb.Akkor láttam meg,hogy smárol egy csajjal,meg ölelkeznek.
1 hétig minden este bőgtem,de már túl vagyok rajta.Ez 2 éve volt.
20:52
Küldtél neki jeleket? Csak nem vette észre? Amúgy részvétem, nagyon sajnálom hogy nem jött össze! :(
A férfiak sajnos az apró női jeleket nem veszik észre...A férfiaknak nyíltan kell megmondani,hogy mi a helyzet sajna.De tényleg nem vesszük észre,mi nem értünk ehhez.
21/F
Igen előfordult. Két évig bele voltam zúgva és jó barátok voltunk. Próbáltam jeleket küldeni, de ő nem vette észre és nem is mutatta, hogy többet szeretne tőlem mint barátság, mégis bennem volt a remény. Amikor meg bejelentette, hogy összejött egy csajjal elsírtam magam előtte és azt hazudtam neki, hogy csak örülök a boldogságának, pedig magamat sirattam. Nagyon ciki és megalázó volt. De nagyon nehezen lenyeltem a békát. Próbáltam elfelejteni, de nagyon nehezen ment, főleg azért mert mindennap szembesültem azzal, hogy barátnője van. Aztán jött a barátom, aki végleg elfelejtette velem a srác iránti érzéseimet. Azóta plátói szerelmem tárgyát kb olyan 5-6szor megcsalta az a csaj, akivel összejött. Én pedig már 4 éve boldog vagyok a kapcsolatomban azzal a férfival, akit még mindig olyan nagyon szeretek, mint a kapcsolatunk elején.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!