Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy kapcsolatom (távkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kapcsolatom (távkapcsolat) és 130 km-re lakunk egymástól, nagyon szeretjük egymást. Már találkoztunk is, minden tökéletes. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem tudom mi legyen..nagyon szeretem, és nem akarom feladni a kapcsolatot..viszont 2500 ft oda-vissza az út, nem tudom hogy megéri-e ez nekem, nyilván megéri..de akkor is, nem tudom..szerintetek? ti meghoznátok ezt a "kicsinek" mondható összeget a szerelmeteitekért?
2014. febr. 7. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha már az meg fordul a fejedbe, hogy az a párezer ft amit pl nem eliszol hanem pároddra/rátok költöd akkor már rég elvan ásva az egész... Januárba közel 3kilot költöttem, egy lányra akibe bele szerettem...És még a mai napig küzdök érte..Meg se fordulna a fejembe, hogy megbánjam.Még akkor se ha befuccsol a téma.
2014. febr. 7. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
ha meg nem utaznál, másra költenéd el.. elég gáz h így nézed a dolgot, akkor szerintem nem is kell neked eléggé az a pasi.. de akkor mondd meg neki, és ne hitegesd!!!
2014. febr. 7. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha úgy nézem, akkor az hogy együtt voltunk, utazgattunk, boldogok voltunk, baromira megér minden pénzt.

De reálisan nézve, ha csak nincs nagyon erős közös jövőképetek, akkor halálra van ítélve a dolog, de ad egy elég kötött rendszert is amibe a legkisebb dolog belezavar, akkor máris el kell napolni az utazást.

Már így második tönkrement távkapcsolat után azt mondanám nem éri meg maga a kapcsolat, de sztem ha oda jutnék, ennyit simán megérne a dolog.

Sőt, ha úgy nézem, volt csaj aki helyben is csak hülyített, és több pénzem ment rá el mint a távkapcsolatosra 1-1 alkalomnál :D

Igazából, annyi dolgon elcsúszhat egy kapcsolat, akkor ne a pénz legyen már a gond :D

2014. febr. 8. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem is távkapcsolatom van, eleinte én is féltem a távtól, valóban nem egyszerű, nálunk nem okozott gondot és nagyon boldogak vagyunk :) csak ki kell tartani :) nem is tudom most mi lenne nélküle velem. ha összeköltözünk akkor meg mindegy lesz hogy táv volt-e előtte vagy sem :D . Ne a többiekre hallgass ebben a témában hanem a szívedre :)
2014. febr. 8. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
És a pénztárcádra. Mert azért az sem mindegy mennyit engedhetsz meg magadnak, mert baromira nem jó hitellel indítani egy párkapcsolatot. Erre is figyelj azért oda, mert majdnem annyira fontos, mint a szív hangja!
2014. febr. 8. 01:06
 16/16 anonim ***** válasza:

6 hónapig egyik hétvégén ő jött (5 ezer odavissza), másik hétvégén én mentem (2,5 ezer odavissza). Szintén 130 km, de mi összeköltöztünk és féléve együtt élünk. Ez szerepelt is a terveink között, hosszú távon se anyagilag, se lelkileg nem bírtuk volna. Így mérlegeld a hogyan továbbot, hogy mi várható. Ha csak jártok és majd lesz valami lehet nem éri meg belekezdeni.

23N

2014. febr. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!