Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kapcsolatom (távkapcsolat) és 130 km-re lakunk egymástól, nagyon szeretjük egymást. Már találkoztunk is, minden tökéletes. De mit tegyek?
Ha úgy nézem, akkor az hogy együtt voltunk, utazgattunk, boldogok voltunk, baromira megér minden pénzt.
De reálisan nézve, ha csak nincs nagyon erős közös jövőképetek, akkor halálra van ítélve a dolog, de ad egy elég kötött rendszert is amibe a legkisebb dolog belezavar, akkor máris el kell napolni az utazást.
Már így második tönkrement távkapcsolat után azt mondanám nem éri meg maga a kapcsolat, de sztem ha oda jutnék, ennyit simán megérne a dolog.
Sőt, ha úgy nézem, volt csaj aki helyben is csak hülyített, és több pénzem ment rá el mint a távkapcsolatosra 1-1 alkalomnál :D
Igazából, annyi dolgon elcsúszhat egy kapcsolat, akkor ne a pénz legyen már a gond :D
6 hónapig egyik hétvégén ő jött (5 ezer odavissza), másik hétvégén én mentem (2,5 ezer odavissza). Szintén 130 km, de mi összeköltöztünk és féléve együtt élünk. Ez szerepelt is a terveink között, hosszú távon se anyagilag, se lelkileg nem bírtuk volna. Így mérlegeld a hogyan továbbot, hogy mi várható. Ha csak jártok és majd lesz valami lehet nem éri meg belekezdeni.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!