Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Müködhet egy távkapcsolat?
Nem hiszem, hogy működne, pláne, hogy Japán azért nincs közel. Én nem mennék bele, mert akármilyenek is a körülmények, nagyon nehéz lenne megszervezni egy találkozót is, és gondolj bele, mennyivel jobb lenne egy olyan srác, aki ott van melletted minden nap, fogja a kezed, mennyire jó mikor megölel. Na, ő nem hiszem, hogy megtudná ezt minden nap tenni://
De azért sok sikert!:))
Egyáltalán nem működhet. Tapasztalatból tudom. A lánynak nagyon rosszul fog esni ha történik vele valami és nem lehetsz ott hogy átöleld és a levelezős vigasztalás nem ér semmit. Pláne ha 18 éves. Nem fog olyanra várni aki nagyon messze lakik tőle és 18 évesen élni akar érezni a testi kapcsolatokat nem holmi plátói kapcsolatot, és közben miközben neked irkálja a szépeket lehet épp ott fekszik mellette egy másik férfi. Szóval nem ajánlom, mert csak szívás lesz belőle és nem fog várni. Meg akár elmegy bulizni berúg és hopp talál valakit lefekszenek és te vagy semmit nem fogsz tudni vagy elmondja hogy hopp bocs találtam valakit nem várok rád.
Meg a részedről önző lenne, hogy vár rád akár éveket és addig rengeteg minden történik vele. Keress közelebbi lányokat. Biztos van közelebb is japán lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!