Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet így egy kapcsolat? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerem a párom, 2 hónapig "udvarolt" míg összejöttünk. A családaink teljesen eltérő módon élnek, ők inkább vidéki család, mi szintén vidéki, de mégis másképp élő család vagyunk. Ezt a különbözőséget úgy értem, hogy a szülei idősebbek, és ezáltal nincs túl nagy tisztaság náluk, vagyis rendezett körülmények között élnek, szép nagy, gyönyörű ház, de a konyha és a fürdőszoba eszméletlenül zavar. Nem vagyok tisztaság mániás, de elvárom ezekben a helyiségekben a tisztaságot és a higiéniát. Tudom hogy ahány ház annyi szokás, de teljesen másképp nevelkedett a srác, kicsit régi stílusú (szülei állatot neveltek, amivel nincs is semmi gondom) és nem tudom hogyan küzdhetném le ezt a "fóbiámat", illetve van még pár dolog ami zavar, (néha megcsap a srác izzadság szaga) lassan ez a körülmény taszítani fog tőle, nem pedig vonzani. Mit tegyek? Kínosnak érzem ezt így előadni neki... egyébként a srác okos, egyetemen tanul, csak szerintem hozzászokott ahhoz ahogy ők élnek, és neki az a megszokott.
2014. jan. 31. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Naponta veresd le slaggal és költözzetek el!
2014. jan. 31. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Régi stílusú mert állatot neveltek a szülei? Nekünk is vannak állataink és attól tiszták vagyunk, jól neveltek és én is egyetemre járok. Szerintem csak túl kényes vagy és nem tudom elfogadni hogy nem egy helyre születtetek. Őt szereted vagy a körülményeit?
2014. jan. 31. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
És az, hogy a srác egyetemen tanul még nem jelenti azt, hogy okos is. Sokan tanulnak egyetemen, de csak kevesen végzik el. Meg amúgy is az alapvető intelligenciát nem az egyetemen tanítják!
2014. jan. 31. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha őszinte a kapcsolatotok, akkor erről nyíltan kell beszélni vele. Biztosan tud változni. Persze a szüleitől ne várd el ugyan ezt, de hát nem is velük van "viszonyod". Ott te alkalmazkodj, amennyire lehet.
2014. jan. 31. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

már miért ne lenne okos, aki egyetemen tanul? vagy mindenki hülye, aki egyetemista, de akinek 8 osztálya van, az az IQ-fighter?:D:D:D

kérdező, sztem beszéld ezt meg a pasival, h menjetek közösen fürdeni, meg valahogy vezesd rá finoman... másképp nem lehet...

2014. jan. 31. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Én anno 1 hónap után megmondtam a páromnak, hogy borotválja le a hónalját, mert izzadtságszaga van néha, és kicsit kiábrándító.

Én ilyen témában nem kerülgetem a kását, hanem megmondom, és eddig mindig bevált, szerencsére sértődés sem lett belőle, mert nem bunkón adom elő.

2014. jan. 31. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:

"már miért ne lenne okos, aki egyetemen tanul?"

Mert köztük is van olyan buta, mint a tök! Igen még olyan is, aki írni sem tud. A mostani rendszerben felvesznek mindenkit egyetemre. Ismerek olyan 8 általánossal rendelkező férfit aki alapvetően okosabb, mint aki főiskolát végzett.

2014. jan. 31. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem nem vettek fel :((
2014. jan. 31. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Kötve hiszem, hogy egy 8 általánossal rendelkező egyén műveltebb lenne, mint aki egyetemre jár. Már csak azért is, mert azok az évek alatt rengeteget tanul az ember. Vagy te felcserélnél egy ilyet egy ügyvéddel?

A bunkóság más téma. De most nem erről volt szó.

2014. jan. 31. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!