Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Egyszer találkoztunk a fiúval neten ismerkedtünk meg a randi jól sikerült nem volt nyomulós és jót elbeszélgettünk.
Távkapcsolatban nem egyszerű lenni, ez biztos, de meg kell próbálni. Annál jobb lesz a személyes találkozás :) Szerintem egy távkapcsolat jobban megerősíti a két személy közti szerelmet, hiszen jóformán küzdeni kell a másikért.
Mindemellett, hogyha nem bíztok a másikban, halálra van ítélve. Hiszen nem vagy a nyomában, éppen mit csinál. Hogyha nem bízol benne, és ő sem benned, akkor felesleges belekezdeni. Szerintem.
Az utolsónak igaza van!!!
Sokkal nehezebb, viszont ha át vészelitek ezt az időszakot (rajtatok múlik meddig tart) akkor egy nap boldogok lesztek együtt és büszkén fogtok vissza gondolni arra hogy ti kibírtátok. Csak azok az emberek maradnak együtt akik igazán szeretik egymást. Mellesleg egy jó kapcsolat alapja a bizalom. Ha türelmesek, céltudatosak és kitartóak vagytok akkor hajrá. Drukkolok nektek. (én is távkapcsolatban vagyok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!