Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm 55 kg. Kövér lány lehet sztetek?
Figyelt kérdés
Elhívott randira MSN-n egy lány, aki társkeresőről vett fel, saját elmondása szerint Ő ,,kövér". Sztem csak túl szigorú magához. Valóban kövér?
17/F, 15/L
2012. júl. 8. 11:18
1/21 AvernusTriad válasza:
Ebből a két számból nem lehet eldönteni.
3/21 anonim válasza:
Szerintem ez pont ideális. Nem is kövér és nem is pálcika. Van rajta legalább mit fogni!
4/21 A kérdező kommentje:
3.!
A képein is így láttam. :) Így kép alapján am. tetszik, de nem tudom mire számíthatok élőben.
2012. júl. 8. 11:24
5/21 anonim válasza:
Kicsit dagi, de szerintem nem olyan vészesen.
6/21 anonim válasza:
Szerintem ideális. Bár az 55 kiló inkább 165-höz lenne tökéletes, de így sincs vele baj.
7/21 anonim válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy biztos megnézném élőben, ez nem tántorítana el. Előttem már említették jó ha egy lányon van mit megfogni. :D
8/21 anonim válasza:
hát számok alapján rendben van, aztán ki tudja, főleg ha csalt pár centit meg pár kilót...
de azért mindenképp nézd meg élőben ha már kép alapján bejön, mit veszítehetsz :)
9/21 anonim válasza:
a számok alapján egyáltalán nem kövér,a lány is csak azért mondja mert ebből a nemből soha senki sem lesz megelégedve magával,szóval erre készülj fel,minden csajnál ez lesz.
az meg hogy tetszik képeken de nem tudod mire számits élőben...ez az internetes ismerkedés "varázsa"!:D
10/21 anonim válasza:
Hát ha neked tetszik...de sztem kövérke lehet mert én 173cm 59kg vagyok és így is van rajtam bőven háj!Szóval sztem dagi lehet de ha neked bejön talizz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!