Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Juj, Szerintetek most mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juj, Szerintetek most mi legyen?

Figyelt kérdés
Próbálom rövidre fogni az egetrengető problémámat. Az a nagy helyzet, hogy van két pasi, akik mindketten irtó helyesek, de az a gond hogy mindkettő kb 300 kilométerre lakik tőllem.. Az egyik az akiért tényleg mindent meg tennék, ő az akit nem ugy ismertem meg, hogy most arra hajt hogy lefektessen aztán mint aki jol végezte dolgát otthagyjon, nagyon kedves, el tudok vele beszélgetni egész nap, de viszont sokat jár bulizni, amit ugye nem tithatok meg, mert nem vagyunk együtt, de ő azt tervezgeti hogy majd nyáron el jön hozzám.. Mindig mondja hogy mennyire figyelmes vagyok, és hogy én vagyok az akiben teljes mértékben meg bízik. Ott van a másik pasi, akivel már lassan egy éve beszélek, nyáron azt akarja hogy én menjek el hozzá.. De viszont mostanában eleget veszekszünk, és nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, de ő azt mondja hogy bármit megtenne hogy láthasson. Nem tudom mit csináljak. Az is igaz, hogy már volt egy táv kapcsolatom ami nem végződött valami boldogan, és ezt akarom el kerülni, meg ugye nem egy országban lakok egyikőjükkel sem. Az oké, hogy még egyikkel sem beszéltünk olyanról hogy együtt leszünk vagy valami, de akkor sem tudom hogy mi legyen

2014. febr. 3. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Juj!
2014. febr. 3. 00:33
 2/7 moneyrunnin@ ***** válasza:
73%
Juj hát kit érdekel ??
2014. febr. 3. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Néztél már ki az ablakon, hol van még a nyár?
2014. febr. 3. 00:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedvesebbek is lehetnétek mondjuk..
2014. febr. 3. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad mind a kettőt, nem mert messze vannak, hanem egyik aszontad, csak meg akar dönteni, a másikkal meg sok a vita, nézeteltérés már most, na most képzeld el, mi lenne, hogyha együtt élnétek, mennyi vita lenne, egyikőtöknek se lenne jó. Várd ki, amíg nem lesz jobb alternatíva, nekik ne add oda magad!:)
2014. febr. 3. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Keress közelebbit.
2014. febr. 3. 00:41
 7/7 Marc Bolan ***** válasza:
Semmi.
2014. febr. 3. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!