Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit képzel ez a csaj magárol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel ez a csaj magárol?

Figyelt kérdés
Ott kezdődik az egész,hogy bent voltam a műhelyben (fiú szakmát tanulok) valami csaj ott állt ès dumált egyik ismimmel,életemben nem láttam még és ott elezdett cirkuszolni,hogy ez már megint itt van? Mivel pont ma is ez volt,hogy ott mentem el beszólogatott meg a pasijával cirkuszolt,hogy rám nézett meg hallom.vissza ,hogy kombinál a csaj,hogy biztos velem csalja a pasija őt,amikor még a pasiját se láttam eddig..Legszívesebben szájon vágnám de akkor kivágnának a suliból ennyit meg ez nem ér nekem..Csak felháboritó,hogy én be se rakhatom. szerszámot a szekrénybe és nyitott ajtónál nem nézhetek arra amerre ő van mert akkor kezdi a sz*rságait...
2014. febr. 6. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos akkor iskolán kivül vágd szájon.

De akkor combosan.

2014. febr. 6. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél már szerencsétlen, megrángatod és elmondod neki a nagy büdös helyzetet aztán vagy lenyugszik, vagy adsz neki egy pofont.
2014. febr. 6. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
ke?
2014. febr. 6. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Küld el a büdös pcsába.
2014. febr. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!