Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz, ha egy csaj mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy csaj mindig csak magáról tesz fel képet fb-ra, a pasijával nem?

Figyelt kérdés
Ha elmennek nyaralni akkor is egyedül van a képen, pasija nincs rajta, ha közös házibuliban vannak akkor a paliját más csaj megjelöli a közös képükön, de a barátnőjével nem kerül fel kép.
2012. júl. 13. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Hogy őszinte legyek pont leszarom hogy vagyok e vele képen és hogy rak-e fel facebookra képet rólam mert még csak azt se engedtem meg neki hogy bejelöljön engem hogy kapcsolatba vagyok vele ...
2012. júl. 13. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas ez az egész
2012. júl. 13. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Én a facebookot is betiltanám!
2012. júl. 13. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Egek...mindenki a facebook-on él? Mikor találkoztál a facebook ismerőseiddel utoljára? :D

Be kéne tilta ezt a gyökér oldalt...mekkora sírás lenne :d Vagy legalább ne legyen ingyen mobilról, hogy a suliban a tinicsírák tanuljanak....

2012. júl. 13. 14:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

*tiltani :D Bocsi szar a billentyűzet :D

Le A Facebokkal! :D:D:D

2012. júl. 13. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A közösségi portálok nem a magánélet kiteregetésére, hanem kapcsolattartásra valók. Lehet, hogy a partner nem is szeretné, hogy róla a barátnője fotókat töltsön fel. Nekem még személyiségi jogokkal kapcsolatban is aggályaim vannak akkor, amikor valaki közösségi portálra olyan képeket tölt fel, amin mások is rajta vannak. Aki szerepelni akar egy közösségi portálon, majd saját maga tölt fel képeket.
2012. júl. 13. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azon az efbé oldalon az adatlap az illetőről szól, nem párok közösségi oldala.
2012. júl. 13. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én például be sem jelölném, hogy kivel vagyok kapcsolatban. Senkinek semmi köze hozzá. Képeket meg nem szoktam feltenni, és nem szeretem, ha más megjelöl úgy, hogy én azt nem "engedélyeztem2. Be is állítottam erre a szűrőt.

Annyira gáz, hogy manapság a párok a facebookon vesznek össze...

21/L

2012. júl. 13. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem sincs jelölve kivel vagyok. :) Na és? FB nem a világ. :)
2012. júl. 13. 14:47
 10/13 anonim ***** válasza:

KIT ÉRDEKEL? Ez már a szánalom netovábbja.

Én pl. utálom, mikor bejelölgetnek minden agyalágyult képen. Le is van tiltva nálam ez az egész. Egyébként sem facebookon létezünk.

2012. júl. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!