Miért van az, hogy akárki csaj kitesz magáról képet pontozás céljából, az itteni pasik még egy csúnyaságot is 8-9es-nek értékelnek?
Figyelt kérdés
Ennyire kanosak? Bár meg tudom érteni, akik már itt próbálnak ismerkedni, azok tényleg a legalja kategóriájú pasik lehetnek2013. nov. 1. 12:49
2/20 ASOT válasza:
Ha mindenki 1-est írna az jobb lenne? Szegény emberke depressziós lenne.
4/20 anonim válasza:
Elég ellenpéldát láttam már...
Egyébként a szépség tényleg relatív. Aki neked csúnyácska, az lehet, hogy nekem szépség és lehet, hogy aki neked szépség, azt nem sokra értékelném.
22/F
5/20 anonim válasza:
Miértis gondolod,hogy legalja kategória ismerkedik itt?Ki kell javítsalak:),minde kategória megfordul itt,írtó gőgös személy lehetsz romlott lelkivilággal!Apropó ha ennyire lebecsülöd az itteni usereket,TE miért vagy fenn???
6/20 anonim válasza:
Mert nincs meghatározva a skála, hogy mihez mérten 8 vagy 9 pontos. Egyébként pedig sok olyan lány volt már itt, aki tényleg egészen szép volt csak ő nem hitte el magáról. Másfelől pedig mi értelme lenne valaki 1-2 pontra leértékelni? Ha már feljön ide kérdezni, akkor legalább kap egy kis önbizalmat.
7/20 anonim válasza:
A fiuknak mindegy csak lyuk legyen rajta:)
9/20 anonim válasza:
Nincs csúnya nő csak különböző ízlés!
Másrészt az állítás nem igaz.Harmadrészt sokan itt jópofiznak hátha összeszednek egy csajt.
10/20 anonim válasza:
Épp az imént volt itt egy csaj, aki kirakott. Max 5-re értékelem, és objektíven nézve sem egy szépség. Erre felrakják 8-asra :D Nevetséges. Ugyanez a helyzet a csajok és pasikon vagy más weboldalakon. Ha már nő valaki, akkor alapból 5-6, vagy mi a tosz? :D Én 10/7-es férfi vagyok a visszajelzések alapján, de ne gondold hogy egy 10/7-es férfi ugyanabban az elbírálásban részesül a nők részéről, mint egy 10/7-es nő a férfiak részéről. Mert a pasiknak a 10/7 már istennő kb, míg nőknél a tipikus szöveggel "jó pasi vagy, nincs veled semmi gond, de nem vagy az esetem" szöveg érvényesül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!