Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul?
Még ébren vagyok, kedves 36F! :)
Kérdező! Ne emészd magad! Megértem, hogy bánt a dolog, de arra még nem gondoltál, hogy érzelmileg többre van szükséged? Vannak nők, akik nagyon jól megvannak egy ilyen férfi mellett. De ha te úgy érzed, nem kapod meg azt,amire lelkileg szükséged van, talán nem ő a megfelelő számodra. :( Nem lebeszélni akarlak, csak... gondold meg és mindenképpen beszélj vele erről.
És Uraim! Gyakran hallom, hogy a nőknél ez hiszti. Nem. Nem az. Talán hajlamosak vagyunk túlreagálni dolgokat, de mi érzünk és ha érzünk, nagyon érzünk. Ha rossz, nagyon rossz és csak szeretnénk tudatni, hogy fáj... sírva, nevetve, esetleg e kettő kombinációjával, panaszkodva, nyafogva és néhány kedves szó bizony hatásos gyógyszer. Egy mosoly, egy simogatás és máris jobb minden. Együtt. :)
Húúú, ez nagy baj. Ha velünk akarsz társalogni, akkor Ok, de miatta ne virrassz. Fáradt leszel, és az nem egészséges. Nem érdemli meg, hogy bánkódjál miatta. Mindenesetre azért személyesen mond el neki, hogy ez milyen rosszul esett. Lehet, hogy neki is rossz napja volt, és te a legrosszabb pillanatban hívtad, persze ezt nem tudhattad. Az, hogy egyszer így reagált, nem jelenti azt, hogy nem te vagy a legfontosabb számára.
36F
Van még egy lehetőség, ő is nagyon rossz hetet zárt és teljesen ki volt bukva.
Ám de jól gondolod csak tudnod kell, hogy egy férfi nagyon kényelmetlenül tudja magát érezni egy síró nő társaságában. Én olyankor egyáltalán nem tudom mit csináljak, hogy vigasztaljak vagy csak hallgassam, átöleljem vagy megnyugtassam.
Mit kell olyankor csinálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!