Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul?
nézd el neki az ő agya totál másként működik mint a lányoké.
a pasik teljesen máshogy kezelik a stresszt mint a nők.
ha ez a téma komolyan érdekel akkor linkeled videót, ami érthetően és viccesen előadja a dolgot. nagyon ajánlom a figyelmedbe:
http://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w
a lejátszási listában ott van a folytatása is.
ha csak itt sajnáltatod magad és azt akarod hallani, hogy a pasik mért ilyen szemetek, érzéketlenek és, hogy nem nőiesek akkor b_szd meg.
nem a pasid hibája, hogy az agya így van összetéve.
Én biztosan megvigasztaltalak volna. Addig szabadulj meg tőle, amíg lehet. Az a "férfi" aki így beszél egy síró nővel nem ér többet egy kupac sz...-nál. Az én feleségem is ugyanilyen érzéketlen. Van egy jó ötletem. Hozzuk őket össze, szerintem tök jól ellennének egymás nélkül, azzal a tudattal, hogy vannak egymásnak. Én meg elveszlek téged feleségül. Szerintem mind a négyünknek ez lenne a legjobb.
36F
Anyám mondott anno egy nagyon bölcs dolgot:
Ha problémád van, és nem tudod, mi a megoldás, kérdezz meg egy férfit, aki törődik veled. Ő megmondja, mit csinálj, vagy megoldja helyetted. De ha megoldhatatlan a problémád, vagy tudod, mit kell csinálnod, és csak biztatásra van szükséged, akkor a barátnőiddel beszélgess.
A pasik 99%-a nem tud kezelni egy hisztis, kétségbeesett nőt, és ettől baromi ideges tud lenni. Persze rögtön a probléma okát igyekszik kiiktatni - a hisztizőt.
Ne ezen mérd le, hogy szeret vagy sem. A stílus, amiben leoltott, kritikán aluli, de ez még nem biztos, hogy azt jelent, hogy nem szeret. Adj neki problémát, amit megoldhat, vagy kérd meg, hogy segítsen (persze higgadtan, tényekkel megtűzdelve), és meglátod, hogy más lesz a reakció, mint a telefonban bömbölés után.
Sajnos igazat kell adnom a #7-es válaszolónak. A legtöbb pasi tényleg ilyen. A Szívem királynőjével pedig nem merek vitatkozni. Tökéletesen igaza van neki is. (Azt hittem lefeküdtél aludni)
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!