Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta húzódó kapcsolat egy nős pasival. Van remény?
Van egy barátnőm. 22éves, már lassan 3éve tart fenn kapcsolatot egy nős pasival, akinek ráadásul még gyereke is van. ő volt neki az első és egyetlen komoly kapcsolata. hiába próbálom észérvekkel lebeszélni róla. hogy így nem élheti le az életetét, ha örökké rá vár; és hogy így neki nem lesz se családja, se gyereke...azt mondja, hogy annyire szereti a pasit, hogy nem tudja megszakítani vele a kapcsolatot, és csak vele tudja elképzelni az életét.
Van erre valami megoldás?
Drágáim!
egy szóval nem írtam, h a faszi pénzelné! biztos, hogy nem így van. amúgy nem egy tipikus bombázó a csajszi, de nem is az a ránézek-lehányom kategória. inkább olyan átlagos, semmi xtra. tényleg normális lány az élet többi területén, (dolgozik, tanul, jár bulizni) de ebben az egyben hajthatatlan...
a továbbiakban kéretik értelmes válaszokat adni.
Szerintem nagyon veszélyes az, amit a barátnőd csinál. Sose értettem azokat a lányokat/nőket, akik egy nős pasival kavarnak, aki ráadásul családapa is. Nemcsak ők járnak rosszul (hiszen csak "egy felet" kapnak, a hapsi nem lehet 100%-osan az övék), de mit érezhet a megcsalt feleség? Hogy tud ezek után egy ágyban aludni a férjével? Milyen érzés lehet az a gyerekeknek, h finoman szólva: apa átbassza anyát, mert egy fiatalabbat, egy szebbet, egy vékonyabbat, netán egy pénzesebbet kurogat.
Persze a pasija is hibás a dologban, aki elkötelezte magát, az ne kacsintgasson másfelé, de ha mégis megteszi, legalább a meztelen csiga ne tűnjön gerinces állatnak mellette, magyarán; közölje a feleségével, és jobb híján hagyja el. Ez így borzasztóan hangzik, mégis jobb, mint ha egy mérgezett házasságban élnének, úgynevezett "házastársi-iszonyban"...
Kívánom a barátnődnek, hogy sose élje át azt, amit a feleség él most át, még ha nem is tud az ügyről semmit. Valamint, próbáld megértetni vele, h saját maga alatt vágja a fát...hátha észhez tér.
utsó válaszadó: köszönöm szépen. jó tanácsokat adtál. majdnem minden nap beszélek a lánnyal, és már ezerféle módon próbáltam meggyőzni, észérvekkel, példákkal. azt mondta, ha kiderülne, a pasi soha többé nem állna vele szóba. de így legalább rákényszerülne, hogy ne keresse többé...
nehézt ügy...
Szia! Sajnálom a barátnődet, de meg is értem, mert az érzelmeket nem lehet egy STOP-gombbal kikapcsolni. Valószínűleg azért vár a szakítással, mert a pasi áltatja, hogy lehet, hogy elválik és szép meséket (v. igazat) mond neki. Nem láthatunk bele a pasi fejébe sem. Lehet, hogy szenved ettől ő is, mert nem a feleséget, hanem a gyereket nézi, gondolom ő szeretné felnevelni. Vannak olyan feleségek, akiktől nem lehet válni, mert úgy gondolják, hogy a gyerek csak velük együtt jár. Bár jogilag nem teheti, de egy megsértett nő bármire képes, még arra is, hogy nem engedi látni a gyereket.
A szitkozódóknak pedig üzenem, hogy egy házasságban minden rendben van, ott nem megy félre senki, sem a férj, sem a feleség. Csakhogy elég sok nő abban a hitben él, ha kitolt a világra egy gyereket, neki már minden alanyi jogon jár, a megtisztelés és a megbecsülés, de azért neki már a férjjel nem kell foglalkoznia, mert hát az már megtette a dolgát, gyereket csinált neki. Szülés után a nők elfelejtenek a férjükről gondoskodni, "mert hát nincs időm a gyerek mellett és fáradt is vagyok", elfelejtik szeretni és kényeztetni, de ők mindezt elvárják. Az ilyen feleség meg is érdemli, ha megcsalják. Erre akkor kellett volna gondolni, amikor felcsináltatta magát kedves férje-urával arra gondolván, hogy na most jól magamhoz láncolom ezt az embert és majd jól eltart és megteremt nekem mindent. Utálom az ilyet!
köszi a választ.
igen, pont ezvan, h a pasi mondja, h ő csak barátként tekint rá, de azért nem hagyná ki a szekszet sem. ez undorító! és elítélem. és a lány ezért érzi úgy, h a pasi akar tőle valamit... egyszerűen nem lát a csaj! sajnálom, de egyre jobban úgy érzem nem tudok segíteni.
ja, meg ilyenkor a gyerekre hívatkozik minden gyáva fasz. persze, azért a feleséget csalni van bátorsága! fujjj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!