Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta húzódó kapcsolat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta húzódó kapcsolat egy nős pasival. Van remény?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. 22éves, már lassan 3éve tart fenn kapcsolatot egy nős pasival, akinek ráadásul még gyereke is van. ő volt neki az első és egyetlen komoly kapcsolata. hiába próbálom észérvekkel lebeszélni róla. hogy így nem élheti le az életetét, ha örökké rá vár; és hogy így neki nem lesz se családja, se gyereke...azt mondja, hogy annyire szereti a pasit, hogy nem tudja megszakítani vele a kapcsolatot, és csak vele tudja elképzelni az életét.

Van erre valami megoldás?

2008. júl. 19. 14:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%
A barátnöd egy jó nagy büdös kurva.Hogy az ilyenek nem tudnak elpusztulni.Fuu baszki nem normális a barátnöd kivánom neki hogy neki is majd hasonló élményben legyen része,meg azt hogy verje meg a feleség tépje ki a haját.Valaki meg eröszakolja meg.Stb jokat neki. Vannak még szemét olcsó kurvák is a földön!
2008. júl. 19. 14:46
 2/28 anonim ***** válasza:
34%
Hogy az AIDS vinné el a barátnödet!
2008. júl. 19. 14:48
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

Ha a feleség helyébe képzelné magát, akkor talán jobban menne a szakítás. Elég undorító dolog ilyet teni, és az nem mentség, hogy mennyire szerelmes abba a pasiba.

Egy épeszű nő ilyet nem tesz, bár nekem is van egy ismerősőm, aki ugyanezt csinálja, el is ítélem ezért.

Az más dolog, ha a pasi elválik a feleségétől, akkor szabad a kapcsolat, de így elég gerinctelen.

Neki hogy esne, ha ő lenne a feleség, szülne 2-3 gyereket és a férje szeretőt tartana mellette?

Mindig bele kell gondolni MÁSNAK a helyzetébe is, nem csak önzően a magunk feje után menni!

2008. júl. 19. 15:00
 4/28 anonim ***** válasza:
80%

Ja, és elég kevés az esély arra, hogy a pasi elválik a feleségétől, arra azért nyulak a pasik.

Viszont egy szerető mindig jól jön... Ha a barátnődnek így jó, hogy örökké második lehet csak...

2008. júl. 19. 15:02
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hallgat az észérvekre,akkor nem tudsz sokat tenni,majd rájön magától,amikor már lehet hogy késő lesz,hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme sincs.A családját nem fogja valószínűleg sohasem ott hagyni az a pasi.Ő pedig,mivel nem ismerkedik senkivel sem miatta,ha így folytatja egyedül marad,mert az egész élete a szenvedésről és a várakozásról fog szólni.Bár az ilyen pasikról is megvan a véleményem....
2008. júl. 19. 15:04
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Ezt úgy imádom, amikor vki megcsal vkit és mindig a nő van kiátkozva. nem azt mondom h ő nem bűnös! DE KETTŐN ÁLL A VÁSÁR! Szóval a legközelebbi szitkozódó remélem lesz szives a pasit is hasonló jó kívánságokkal, jelzőkkel ellátni.
2008. júl. 19. 15:18
 7/28 anonim ***** válasza:
39%
Mindig egy nön mulik minden kapcsolat ha belegondoltok.Biztos nyomul ezerrel a kis kurva.Ugy utálom az ilyen tetü nöket!!
2008. júl. 19. 15:21
 8/28 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó hozzászóló!

Teljesen igazad van, a pasi is ugyanúgy bűnös!

Mind a kettő elmehet a büdös fenébe!

Szegény feleség meg gyerekek...

2008. júl. 19. 15:22
 9/28 anonim ***** válasza:
38%
Amugy az ilyen nöket lese lehet ám vakarni a férjnek magárol.Lehet márt szabadulna töle csak nem tud.A pasi ugyse lesz soha az övé.Legfeljebb csakis a kurvája lehet!
2008. júl. 19. 15:23
 10/28 anonim ***** válasza:
72%

Én soha nem értettem az ilyen nőket!

Minek kell neki egy nős pasi? Ha elvált, az más, de egy nős? Ráadásul olyan, akinek gyereke is van? De a feleség elé már nem merne odaállni, hogy bocsi, de a férjedet szeretem. Istenem, csak én ne kerüljek ilyen helyzetbe, szegény feleség, nem is tud semmiről gondolom.

Le tudnám vágni az ilyen pasiknak a farkát, komolyan mondom... húúú, de felhúztam magam!

2008. júl. 19. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!