Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta húzódó kapcsolat egy nős pasival. Van remény?
Van egy barátnőm. 22éves, már lassan 3éve tart fenn kapcsolatot egy nős pasival, akinek ráadásul még gyereke is van. ő volt neki az első és egyetlen komoly kapcsolata. hiába próbálom észérvekkel lebeszélni róla. hogy így nem élheti le az életetét, ha örökké rá vár; és hogy így neki nem lesz se családja, se gyereke...azt mondja, hogy annyire szereti a pasit, hogy nem tudja megszakítani vele a kapcsolatot, és csak vele tudja elképzelni az életét.
Van erre valami megoldás?
A kérdés az volt, hogy van-e remény számára, nem pedig az, hogy kinek mi a véleménye a félrelépésekről és ki a hibás. Én meg ezen húzom fel magam. Emberek úgy ítélkeznek, hogy nem ismerik a körülményeket...
Ilyen esetekben a legritkábban fordul elő, hogy a férj meri vállalni, hogy ő már mást szeret, és elhagyja a családját az új nőért. Persze vannak ilyenek, de nagyon kevés (szerencsére...), és a nő meg is lesz bélyegezve, ha a férfi mégis őt választja. De ha már 3 éve húzódik ez az egész, akkor nem létezik, hogy a feleség nem tud róla... Szóval még bármi elképzelhető, de szerintem elég kevés esély van rá, hogy a barátnőd számára előnyösen sül el a dolog...
köszi a válaszokat. kb mindent megpróbáltam neki mondani, 1000féleképpen, de csak nem hallgat rám. tudom, hogy gusztustalan ilyen dolgot csinálni, de anyámat pl akkor hagyta el apám, amikor én 6hetes voltam. és higyjétek el, örülök neki, mert lehet h szarabb életem lett volna apával, mint apa nélkül...
majd megpróbálom neki elmondani, h álljon a feleség elé, és mondja el, mi a szitu. csak tudjátok ebben az is benne, van, ha faszit az életbe többet nem látja. és neki pedig még egy ilyen szar "kapcsolat" is többet ér, mint a semmi.
írjatok még, ha van 5let! kösssz
A barátnőm azt állítja, hogy feleség semmit nem tud. a pasi tényleg ügyesen intézi a dolgokat, ügyel arra, hogy semmi se legyen gyanús.
amúgy szerintem is gerinctelen az a pasi, aki ilyet tesz.
amúgy a leányzó abszolút nem ronda, nem dagadt, egyetemre jár, tehát nem is ostoba, egyszerűen szerelmes. csak nem a megfelelő emberbe... és engem néha megrémít, hogy szilárdan hisz abban az elképzelésében, hogy ők egyszer majd egy családot fognak alkotni, és lesz közös gyerekük. ennyi év után én már rég feladtam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!