Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a partneretekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a partneretekkel, ha nagyon elhízna? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Természetesen komoly kapcsolatra értem! Otthagynátok ezért?( nemet, kort írjatok)
2009. dec. 6. 22:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lemaradt, 21 éves lány vagyok, párom 27.
2009. dec. 9. 23:24
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem rólam van szó, csak ez mindig is érdekelt.
2009. dec. 10. 01:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy boldog stabil kapcsolatban ez a kérdés felmerülne. Én azon szerencsések közé tartozom, akik ilyenben élnek és mi mindent megbeszélünk. Egyszerűen sértődés, hiszti és egyéb összezörrenések nélkül megtárgyaljuk akár ezt is. A párom alapból mackósabb alkat, ami mondjuk nekem nagyon tetszik de amikor elkezdett egyre nagyobb pocakot ereszteni akkor szóltam neki, hogy kigömbölyödött és ez igaz fordítva is. Természetesen nem hagynám el akkor sem ha 150 kg lenne, de egy kapcsolatban benne van az is, hogy figyelünk egymásra, óvjuk egymást és nem is hagyjuk, hogy a másik 150 kg legyen. Nem azért, mert az csúnya, hanem egyszerűen egészségtelen. Nekem az odafigyelés is egy kapcsolat része...
2009. dec. 10. 13:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Hopp nálam is lemaradt, 22/l és az előző voltam
2009. dec. 10. 13:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Sose voltam egy vékony alkat. A férjem így fogad el ahogy vagyok .Másfél éve volt az esküvőnk, azóta felhúztunk egy házat. Sajnos megvan az a rossz szokásom, ha ideges vagyok eszek. Ezalatt a másfél év alatt feljött rám kb15-20 kg.

A férjem nem hagyna el e miatt. Mindig azt mondja, neki az a fontos, hogy én jól érezzem magam a bőrömben.

Pár hete nekiláttam, és már le is ment 8-10 kg. Nem éreztem magam jól. A többi is le fog menni. Egy jó kapcsolat szerintem ezen is alapul, hogy nem hagyna el azért mert meghíztam, viszont én meg kapcsoltam, és veszem a fáradságot leadni.

2009. dec. 10. 15:35
 26/26 anonim ***** válasza:

Már írtam egyszer.

Kedves utolsó,helyes így kell csinálni.

Ép tegnap beszéltük a tesómmal amikor mentünk edzeni,hogy iszonyatosak a mai magyar csajok,mindegyik hízik,mintha kötelező lenne,ezt nem értem mér jó ez nekik,hogy tudnak tükörbe nézni én tuti ki se mennék a lakásból kövéren,pedig én pasi vok.

22F

2009. dec. 10. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!