Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a partneretekkel, ha nagyon elhízna? Mit tennétek?
Sose voltam egy vékony alkat. A férjem így fogad el ahogy vagyok .Másfél éve volt az esküvőnk, azóta felhúztunk egy házat. Sajnos megvan az a rossz szokásom, ha ideges vagyok eszek. Ezalatt a másfél év alatt feljött rám kb15-20 kg.
A férjem nem hagyna el e miatt. Mindig azt mondja, neki az a fontos, hogy én jól érezzem magam a bőrömben.
Pár hete nekiláttam, és már le is ment 8-10 kg. Nem éreztem magam jól. A többi is le fog menni. Egy jó kapcsolat szerintem ezen is alapul, hogy nem hagyna el azért mert meghíztam, viszont én meg kapcsoltam, és veszem a fáradságot leadni.
Már írtam egyszer.
Kedves utolsó,helyes így kell csinálni.
Ép tegnap beszéltük a tesómmal amikor mentünk edzeni,hogy iszonyatosak a mai magyar csajok,mindegyik hízik,mintha kötelező lenne,ezt nem értem mér jó ez nekik,hogy tudnak tükörbe nézni én tuti ki se mennék a lakásból kövéren,pedig én pasi vok.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!