Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a partneretekkel, ha nagyon elhízna? Mit tennétek?
Mi az a nagyon elhízna? :) nekem +20 kilóig nem számít, mert a személyiségébe szeretek bele. De ha már + 40 kgot elérné a felesleg, lehet hogy szakítanék, mert nem tud rendesen mozogni, és őszintén szólva nagyon kiábrándítónak tartom ha valakinek ennyi önuralma nincs, hogy meg tudja állni hogy nem eszi halálra magát.
31 éves nő vagyok. De erre a kérdésre inkább férfiak válaszoljanak, mert azt hiszem náluk gyakoribb lesz az a válasz, hogy otthagynák a partnert. Nem tud mit tenni valaki ha már szexuális nem kíván valakit. Van ilyen. Ettől még nyilván segítene az illetőnek, ha szüksége van rá. De a szerelem más miatt is elmúlhat... És nyilván ezen az állandósult nagyon elhízást kell érteni, nem a szülés utáni többletsúlyt, vagy 5-10 kilót, amit fel lehet szedni, de ha akarjuk le is lehet adni.
18 éves lány vagyok, párom 21. 2 éve vagyunk együtt, 2éve mondja hogy szeret akkor is ha 3x akkorára dagadok, mint most. Az a baj, hogy én csak dagadok-dagadok napról,napra. Nem mindig jó ha ezzel nyugtatják az embert. Nem akarok hízni, de mindig az jár a fejembe hogy ő igy is szeret.
Ha nem szereted hogy duci, szólj neki. Elhagyni nem kell, de azért etetni sem.
Viszont a párom is hizott 10 kilót pár hónap alatt, na akkor én szóltam neki hogy legyen kedves kicsit fogja vissza az evést, nemcsak hogy a szervezete egyre rosszabbul reagált a sok zsírra (gyomor bajok, derék bajok) de a melle nagyobb lett mint az enyém:D:D
Szólj neki hogy sportoljatok együtt, diétázzatok együtt.
A szerelem az azért szerintem fontosabbb, mint ezért elhagyni valakit.
:)
Mikor összeköltöztünk a barátommal hirtelen egy hónap alatt 6 kilót hízott, mert főztem. És ugyanúgy imádtam/imádom +6 kilóval is. Ezt azóta tartja.
Ha nagyon hízásnak indulna elrángatnám esténként futni.
Viszont ha nagyon elhagyná magát, és nem akarna javítani a helyzeten az unszolásom ellenére, akkor lehet, hogy előbb-utóbb elhagynám. Erre szerencsére nem látok esélyt, mert mindent meg tudunk beszélni, és eddig minden problémát szuperül megoldottunk közösen.
Bizony el. Es az elhizast nem kene osszekeverni valami hirtelen jott betegseggel. Ugyanis az elhizas alatt itt arrol van szo, hogy folyamatosan elhagyja magat. Es igen, szerettem mar ki baratnombol, mert kezdte elvesziteni azt a gazella testet, amilyen akkor volt, amikor megismerkedtunk. A fogamzasgatlora fogta, pedig csak annyi volt az egesz, hogy abbahagyta a tancolast, es annyibol allt neki a mozgas h eljart csajos bulikra, meg a dugas. Ezenkivul csak tengett-lengett tanulas cimszo alatt.
21f
Nagyon értelmes itt egy-két hozzászóló, és nagyon szeretheti a párját... Az én barátom magas, vékony, nem hiszem, hogy valahi elhízna, még ha akarna sem tudna, ilyen alkat. Én viszont sajnos épp az ellenkezője vagyok, nagyon hízékony vagyok, folyamatosan mozog 5 kg rajtam le-fel. Amúgy mindig eléggé cicis-faros voltam, nagy kufferral, persze nem vagyok szétfolyva, próbálok tornázni mindig, de nagyon szeretek enni is, ő meg amikor meglátott legelőször, azonnal láttam rajta, hogy bejövök neki, le sem tudta venni rólam a szemét. A haverja mondta később, hogy csak rólam beszélt, és ez már 3 éve, azóta vékonyabb lettem, de ha híznék az se zavarná, annyira kis perverz, meg annyira szeret, hogy abban is meglátná a szépségemet.
(egyébként épp nemrég hallottam a sógornőmtől, hogy a párom öccse azzal nyaggatja, hogy hízzon, és nézzen úgy ki, mint én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!