Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a partneretekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a partneretekkel, ha nagyon elhízna? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Természetesen komoly kapcsolatra értem! Otthagynátok ezért?( nemet, kort írjatok)
2009. dec. 6. 22:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%

ha beteg lenne nem

de ha hízna 20 kgót mert annyit fal akkor simán szóvá tenném

L

2009. dec. 6. 22:24
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
nem hagynám elhízni:) de ha mégis elhízna, nem szakítanék vele.. probálnám visszaterelni a helyes útra.. de ez a veszély nem fenyeget.. mert én fözök:D L/26
2009. dec. 6. 22:25
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Én 1.5 éve vagyok a párommal 10 kg híztam:D

Ő pedig 10et fogyott...:D

Sznted?

Ő sokat dolgozik én meg sokat alszok:D

De szereti a hájam:D

Na jóó így vagyok 52 kg...de már kérdezték,h terhes vagy...:D

160cm/52 kg vagyok:D

2009. dec. 6. 22:27
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem, ha elkezdene hízni, segítenék neki, hogy ne hízzon tovább...

De nem fog sajnos 1 dkg-ot sem hízni, olyan vékonyka :(

18L

2009. dec. 6. 22:30
 5/26 anonim ***** válasza:
12%

El,nekem ne hízzon,sportoljon eddzen,ahogy én is megteszem,heti 4-5 edzés az alap nálam.De ez a veszély nem fenyeget,mert a csajom egy TÜNDÉR,ilyen csajjal még nem találkoztam,51kiló izmos feszes combok,fenék.Imád edzeni,táncolni.Értem mindenre képes ahogy én is ő érte.

22F

2009. dec. 6. 23:51
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit szomorú hogy a válaszolók fele kb otthagyná a párját ha elhízna... A szeretet komolyan ezen alapulna? Én imádom a páromat és ha autóbalesete lenne és elveszítené akár lábát, akár lebénulna vagy bármi, biztosan nem hagynám ott, ugyanúgy szeretném és mellette állnék segíteném bármiben. Ugyanez ez elhízásnál. Nem kell egyből eldobni valamit ha elromlik. Meg kell javítani. Főleg egy érző embert nem lehet eldobni.
2009. dec. 7. 10:44
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek az előző válaszolóval :)

én sem hagynám soha el akármi is lenne

2009. dec. 7. 19:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
10:44-es vagyok. kort és nemet kértél. 18 éves lány vagyok. Az lemaradt. Utánam válaszolónak pedig annyit, hogy örülök hogy nem csak én látom ezt így:)
2009. dec. 7. 21:55
 9/26 anonim ***** válasza:

19:35 vagyok és én is lehagytam 16 éves Fiú vagyok :)

am 10:44-es én is örülök hogy nem csak én látom így xD

2009. dec. 7. 22:01
 10/26 anonim ***** válasza:
56%

Ha eléggé szeretném, akkor nem, de ha valaki hagyja magát meghízni az lusta és gyenge lelkileg, ilyen pasira nem vágyom.

21/L

2009. dec. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!