Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki annyira szeret valakit hogy ha megcsalják akkor sem képes rá haragudni, és nem tudja elhagyni?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen akkor az miért van? Annyira szereti? Vagy fél attól hogy egyedül marad? Mit gondoltok egy ilyen emberről? Lenézni kell mert gyenge, és nincs büszkesége, és hagyja magát megalázni azzal hogy megcsalták de ő mégsem küldi el a párját?
2009. dec. 6. 21:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
Van,ebbe én is bele estem.Nem volt könnyű.Majd elmúlik.
2009. dec. 7. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen,van ilyen sajnos. Én mondjuk még nem nagyon voltam ilyen helyzetben,de mivel már több,mint 6 éve szeretem a páromat és nélküle el sem tudnám képzelni az életemet,így lehetséges,hogy én is megbocsájtanék neki.Nem tudom.

Van egy barátnőm,aki 5 éve van együtt a "pasijával".1,5 éve kiderült,hogy a csávónak 7 éve tart egy kapcsolata,tehát mondhatjuk úgy is,hogy a barátnőm tulajdonképpen a szerető volt.Aztán szép lassan kiderült az is,hogy a csávó házat vett a másik csajjal.Múlt héten pedig kiderült,hogy a csaj 4 hónapos terhes....nos,ezek ellenére is még szereti a barátnőm,de ezt inkább már betegesnek mondanám..

2009. dec. 7. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem nem csalt meg a párom, egyszerűen kidobott, pedig minden mást, féltékenykedés, nyomozás utánam, telefonom átnézése mindent megbocsájtottam Neki. Most kidobott, de aztmondta lehet hogy rossz a döntée, és ha az akkor majd egyszer visszajön. Én meg belekapaszkodom ebbe a reménybe, pedig láttom jól viseli nélkülem, én meg teljessen kivagyok, és várok mert nagyon szeretem, és igen visszafogadnám, legalábbis most ugyérzem.Még elég friss a seb.
2009. dec. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!