Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki annyira szeret valakit hogy ha megcsalják akkor sem képes rá haragudni, és nem tudja elhagyni?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen akkor az miért van? Annyira szereti? Vagy fél attól hogy egyedül marad? Mit gondoltok egy ilyen emberről? Lenézni kell mert gyenge, és nincs büszkesége, és hagyja magát megalázni azzal hogy megcsalták de ő mégsem küldi el a párját?
2009. dec. 6. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van... anyukámmal ugyanez a helyzet. nem tudom miért ragaszkodik ahhoz az emberhez, és hogy bírja elviselni.

Én nem nézem le, hanem sajnálom, ill 1 kicsit butának is tartom, hiszen annyi ember van.. biztos találna másikat, nem kötelező egy olyan emberrel élni aki megaláz

2009. dec. 6. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ilyen vagyok. Nagyon ritka esetben. Most például egy lánynál. De tényleg, sajnos, ennyire én nem szerettem senkit. Ő sem érti. Nem normálisnak tart. Pedig csak nem tudja felfogni, mit jelent. De persze, emiatt szánalmasnak tartanak páran.
2009. dec. 6. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl én. annyira szeretem, ő a mindenem...ha megcsalna, akkor se szakítanák vele, mert nagyon szeretem(de tudom nem csal meg) :)
2009. dec. 6. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Önérzet teljes hiánya ha nem dobod aki megcsalt..Arra se venném a fáradtságot,hogy leköpjem.
2009. dec. 6. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom megcsal, és kibékültem vele, mert nagyon szeretem őt. Megbeszéltünk mindent, hogy miért tette, mik voltak az előzmények, azóta megint minden nagyon jó, úgy érzem megerősödött a kapcsolatunk, úgyhogy nem bántam meg.
2009. dec. 6. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
utolsó vok, és nem megcsal (még mindig folyamatosan :D) hanem csak egyszer fordult elő.
2009. dec. 6. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
igen igen sajnos létezik és ez szomorú!
2009. dec. 6. 23:02
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
23:02! Miért lenne szomorú? Az, hogy újra összejöttem a párommal, egy nagyon megfontolt döntés volt, és nem bántam meg.Megbeszéltük. Szeretjük egymást és a szánk arra való, hogy megbeszéljük a problémákat és mint kiderült nem azért csalt meg mert nem szeretett. Tudni kell hozzá a körülményeket.
2009. dec. 6. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg annyira szeretnék valakit és megcsalna én belehalnék, nem elfogadnám...
2009. dec. 7. 00:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
létezik...de az a kapcsolat, ha mindketten szerelmesek nem lesz már olyan mint a régen :) akkorse, ha kiderül akkorse, ha nem.
2009. dec. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!