Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek egyedülálló nők?
Szerintem te csak szimplán gyűlölöd és lenézed a nőket.
Nyilván VELED nem áll szóba senki, és ezért gondolod, hogy ez általános. Pedig nem. :D
A hozzászólásaid alapján nem az egyedülálló nőkkel van a probléma, hanem azzal, hogy amilyen a te igényeidnek megfelelne, azok a nők nem az ilyen pasikra buknak, mint te.
Lehet, hogy doktorandusz vagy, de ez még semmit nem jelent. Ismerek olyan szakmunkásokat, akik felülmúlnak értelemben nem egy diplomást.
De még, ha valóban géniusz is vagy, akkor sem szeretik a nők, ha egy pasi lenézi őket.
Sokat kell még tanulnod, hogy az olyan nőket megkapd, amilyenre vágy. (És nem az egyetemen)
Értelmes vagyok, sikeres vagyok a szakmámban és van saját egzisztenciám. Nem nézek ki rosszul, nincsenek káros szokásaim vagy függőségeim. A nőket tisztelem és megbecsülöm, de nem igazán nyitnak felém.
Egyedüli problémám az, hogy a visszautasítások miatt komoly önérékelési problémáim adódtak. A korábbi válaszolókkal ellentétben nem lenézem a nőket, hanem tartok attól, hogy én nem leszek megfelelő.
javítva:
önértékelési
Inkább úgy kellett volna fogalmazni, hogy "miért nincs olyan egyedülálló nő aki tetszik nekem"
Ne ilyen tényleg kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!