Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek egyedülálló nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek egyedülálló nők?

Figyelt kérdés
Érdekes látni, hogy a világban minden nő foglalt. Ez érthető lenne, mivel több a férfi, mint a nő, csakhogy néhány egyedülálló nőnek lenniük kellene, még sincsenek. sehol. Voltak olyan esküvőn, ahol MINDEN lány pasit hozott magával. A nők mást sem csinálnak, csak kufircoln@k.
2014. febr. 3. 10:32
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Akkor is aljas és számomra megalázó a nők viselkedése.

A nők még a barátkozást és a szakmai kapcsolatokat is lehetetlenné teszik, olyan mértékben kizárólag a pasijaiknak élnek.

Sokszor csak fiútól tudtam jegyzetet kérni órák után, mivel a lányok óra után rögtön élték az ösztönéletüket.

2014. febr. 3. 11:26
 22/41 anonim válasza:
Ha pedig a te barátnőd fontosabbnak tartan egy másik fiút,akkor pedig féltékeny lennél,nem?Még ha alaptalanul is.
2014. febr. 3. 11:27
 23/41 anonim válasza:
tartana/ az a lemaradt.
2014. febr. 3. 11:28
 24/41 A kérdező kommentje:

22-es hozzászóló:

A kérdés nem helyénvaló, mivel nincs barátnőm. Igaz, régebben sem volt.

2014. febr. 3. 11:28
 25/41 anonim válasza:
Akkor is.Nő vagyok,és amikor a barátom egy másik lánynak pöcköli a homlokát,mert buta vagy segit neki valamitől megtépném azt a lányt,és nem akarom,hogy ő is ilyesmit éljen át szóval mindig ő az első.
2014. febr. 3. 11:34
 26/41 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló:

A nőknek alapvetően nincs empátiája, nem tudják, milyen szörnyű érzés, ha egy férfinak sosincs párja.

Azok az "egyedülálló" lányok, akiket ismertem, max két hetet töltöttek el két pasi között.

2014. febr. 3. 11:38
 27/41 anonim ***** válasza:

Vannak: a dagadt prasnya nők, de azok senkinek se kellenek.

Sajnos a nők felszínesek és anyagiasak, nem újdonság hogy lehetetlenné tesznek mindenféle kapcsolatot. Ha nincs sportkocsid, nem vagy tömve lóvéval, akkor emberszámba se vesznek.

2014. febr. 3. 11:39
 28/41 anonim válasza:
27-es tévedés!Nem minden lány "olyan",ahogy TE gondolod.Az én páromnak sincs egyike se,van célja és én mindenben támogatom.
2014. febr. 3. 11:42
 29/41 anonim ***** válasza:

"Minden sötét tahónak odaadják magukat."

Elméletednek ellentmond, hogy ennek ellenére még sincs párod.

2014. febr. 3. 12:03
 30/41 anonim ***** válasza:

#29: "Elméletednek ellentmond, hogy ennek ellenére még sincs párod."

Pont hogy nem mond ellent, mert talán nem akar mindenféle jöttment r_ngyóval összejönni. :)

2014. febr. 3. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!