Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek egyedülálló nők?
Vannak elég sokan :)
És nem csak "kufircoln@k!
A PASI lehet,hogy csak ismerős,velem is előfordult már párszor,azt hitték barátom,de tévedtek.
Ülj le fiam földrajz egyes... Alapból ott bukott meg az elmélet hogy jóval több nő van a földön mint pasi...
Arrol megint csak nem a nők tehetnek hogy te béna vagy és szőke cicababát akarsz magadnak. Voltam olyan bulibaahol 20 lánybol 2 ha volt pasija úgyhogy arról se tehetnek hogy rosz helyen kutakodsz. Előbb nézz magadba koma :)
Kedves első hozzászóló, az ifjakra és a felnőttekre értettem az egyedülálló nők hiányát.
Idősebb korban (pláne a nyugdíjas éveikben) elvált és özvegy nők akadnak, akik nem számítanak egyedülállónak.
Ennyire nem lehetsz idióta...
Rengeteg egyedülálló nő van!
Mr Truth agy Mr hazug:
Ülj le, megbuktál.
Lényegesen több a férfi, mint a nő. A látszólagos nőtöbbséget a szexuálisan inaktív nyugdíjas nők magas száma okozza. 40 alatt bőven a férfiak vannak többen.
Nekem is furcsa ez a kérdés.
Az én korosztályomban, szinte alig vannak lányok, akik kapcsolatban vannak, az összes azért siránkozik, mert nincsen párja és vágyik rá.
20/L
A hozzászólók kedvéért: egyetemen vagyok doktorandusz. Nagyobb rosszul teszi, aki kétségbe vonja az értelmemet vagy a tárgyi tudásomat.
A számomra fontos huszonéves korosztályból minden lánynak van fiúja. A középiskolából és egyetemről ismert hölgyek mindegyike jár valakivel, sokan férjnél vannak. Harmincas és még idősebb hölgyismerőseim is akadnak, de a magas válási statisztika ellenére mindnek van férje.
Kedves 7-es hozzászóló,
Nem vagyok virtuális analfabéta, tudom, hogy működik a facebook. Minden lányismerősömnél ott virít a "kapcsolatban" vagy "eljegyezve" státusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!