Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek egyedülálló nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek egyedülálló nők?

Figyelt kérdés
Érdekes látni, hogy a világban minden nő foglalt. Ez érthető lenne, mivel több a férfi, mint a nő, csakhogy néhány egyedülálló nőnek lenniük kellene, még sincsenek. sehol. Voltak olyan esküvőn, ahol MINDEN lány pasit hozott magával. A nők mást sem csinálnak, csak kufircoln@k.
2014. febr. 3. 10:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

vannak. Íme egy két lehetséges, és reális ok:

- ribizli

- dagadt és elhanyagolja a külsejét

2014. febr. 3. 10:56
 12/41 anonim ***** válasza:
Ja egyetemista vagy.Rögtön értelmet nyert a kérdés értelmi színvonala.
2014. febr. 3. 10:59
 13/41 anonim válasza:

Akkor sem nagyon hiszem el vagyunk 30-an jelenleg az osztályomban abból 11 lány és annak a 11 lánynak 9-nek volt barátja,3-nak most is van.Szóval nézz szét jobban :)

És,hogy mindenkinek?Hány ismerösöd van? 100?

2014. febr. 3. 11:00
 14/41 A kérdező kommentje:
12-es hozzászóló: a saját szellemi színvonaltalanságodat bizonyítod.
2014. febr. 3. 11:01
 15/41 A kérdező kommentje:

13-as hozzászóló:

Az írod, hogy osztályodban... A tizenéves lányok fiatalok hozzám, nem keresem őket, a kérdésben nem rájuk gondoltam.

Ha mér itt tartunk, a hozzászólók két hibát követtek el, ugyanis én az egyedülálló NŐK hiányát firtattam.

A középiskolás vagy 20 éves lányok alapvetően LÁNYOK, nem pedig nők, akik szellemi társaim lehetnének, az idősebb, negyvenen felüli korosztállyal (ahol nőtöbblet alakul ki) megint NEM alakulhat ki kapcsolatom. Az, hogy a kortársaim között alig vannak egyedülálló nők, kétségtelen tény.

2014. febr. 3. 11:07
 16/41 anonim válasza:
Ott van a kulcs szó :"alig vannak" tehát van ezt te is tudod... téma lezárva.
2014. febr. 3. 11:11
 17/41 A kérdező kommentje:

Undorító, amit a nők csinálnak.

Minden sötét tahónak odaadják magukat.

Akár a buszmegállóban állok, akár gyalog sétálok, minden lány kézen fogva sétál a pasijával.

2014. febr. 3. 11:13
 18/41 anonim ***** válasza:
Egyetemen nem tanítják ha azt mondja egy nő neked hogy kapcsolata van az nem azt jelenti hogy valóban úgy van csupán annyit jelent hogy finoman szól hogy állj arrébb mert még azt hiszik vele vagy.
2014. febr. 3. 11:16
 19/41 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló:

Nem kitalálják.

Az egyetemen lépni sem lehet a párjukkal csókolózó lányoktól.

2014. febr. 3. 11:19
 20/41 anonim válasza:
Én is szoktam kézen fogvást sétálni férfi ismerőssel,és hogy miért?Mert vannak olyan elvetemült emberek,hogy képesek az utcán letapizni.Sokan pár nélkül nem is mennek egyetemre,mert nem fogják bírni.Most nem fejtem ki,hogy miért,ha nem gond.
2014. febr. 3. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!