Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek egyedülálló nők?
vannak. Íme egy két lehetséges, és reális ok:
- ribizli
- dagadt és elhanyagolja a külsejét
Akkor sem nagyon hiszem el vagyunk 30-an jelenleg az osztályomban abból 11 lány és annak a 11 lánynak 9-nek volt barátja,3-nak most is van.Szóval nézz szét jobban :)
És,hogy mindenkinek?Hány ismerösöd van? 100?
13-as hozzászóló:
Az írod, hogy osztályodban... A tizenéves lányok fiatalok hozzám, nem keresem őket, a kérdésben nem rájuk gondoltam.
Ha mér itt tartunk, a hozzászólók két hibát követtek el, ugyanis én az egyedülálló NŐK hiányát firtattam.
A középiskolás vagy 20 éves lányok alapvetően LÁNYOK, nem pedig nők, akik szellemi társaim lehetnének, az idősebb, negyvenen felüli korosztállyal (ahol nőtöbblet alakul ki) megint NEM alakulhat ki kapcsolatom. Az, hogy a kortársaim között alig vannak egyedülálló nők, kétségtelen tény.
Undorító, amit a nők csinálnak.
Minden sötét tahónak odaadják magukat.
Akár a buszmegállóban állok, akár gyalog sétálok, minden lány kézen fogva sétál a pasijával.
Utolsó hozzászóló:
Nem kitalálják.
Az egyetemen lépni sem lehet a párjukkal csókolózó lányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!