Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi baja van a barátomnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a barátomnak? Miért nem áll fel neki?

Figyelt kérdés

A barátom 16 éves és énis és már többször voltunk együtt de már egy ideje nem áll fel neki akármit csinálok. Pedig nagyon szeretjük egymást és látszik rajta meg mondja is hogy kíván de mégsem. Nem én voltam neki az első, tehát van tapasztalata. És tudom hogy bántja őt hogy nem áll neki meg rosszul érzi magát emiatt..

Mit csináljak hogy felálljon neki? Mi baja lehet? Menjen el orvoshoz?

2014. jan. 31. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Ennyi idősen nehogy már ez legyen a legnagyobb problémátok!!!
2014. jan. 31. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Pisiléshez nem is kell, hogy felálljon, nem?
2014. jan. 31. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert még gyerek.
2014. jan. 31. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
És ha orvoshoz mentek kiröhögnek.
2014. jan. 31. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Dohányzik? Fogyasztott alkoholt?

Ha a válasz mindkét kérdésre nem, akkor valószínűleg csak túl izgulja a dolgot. Vedd át az irányítást, és lazítsd el amennyire csak lehetséges.

2014. jan. 31. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ez csak akkor derül ki, ha felboncoljátok a farkát :/
2014. jan. 31. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
impotens.
2014. jan. 31. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod ez olyan mint a kutyák füle ha sokat simogassák akkor nem áll fel csak le lesz konyulva neki mindig szóval valószínűleg ez lesz az oka a túlzásba vitt matyizgatás.
2014. febr. 1. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:

#5 Csak rá hallgassatok. A többi válasz nem oké. El nem tudom képzelni, hogy ennyi idősen nem áll fel. Amikor én ennyi idős voltam állandóan állt. Először is teremtsetek nyugodt körülményeket, hogy több órán át biztosan ne zavarjon senki, és ne kelljen semmi másra figyelnetek. Nézzetek meg egy pl. egy 1-2órás rajzfilmet a tv-ben. És közben vedd a kezedbe a "kis puhát", lassan, nyugodtan, kezdjél vele játszani (nem baj ha nincs rajtatok ruha), és nézzétek a filmet, de ne akarjatok szexelni a vége előtt. Mire vége lesz a filmnek, kemény lesz, és közben is érezni fogod, hogy nem közömbös neki, amit csinálsz. Ha 2.-3. alkalomkor sem keményedik meg akkor lehet, hogy nem a stressz okozza. Ebben az esetben jobb dokihoz menni, mert érrendszeri baj is lehet, de ahhoz túl fiatal.

Ez az egész arról szól, hogy legyen ideje megnyugodni, neked meg nem árt ha nagyon felizgulsz.

2014. febr. 4. 23:59
 10/10 kolosszus22 ***** válasza:
16 évesen marha nagy tapasztalata lehet, inkább csak kamuzott, attól, hogy előtted már mással is próbálkozott még messze nem jelent tapasztaltságot. Majd több évi, intenzív szexuális élet után mondhatja magát tapasztaltnak esetleg.
2014. febr. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!