Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valami baja a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami baja a barátomnak, ha betegen megyek hozzá?

Figyelt kérdés

2 hete beteg vagyok, így a negyven fokba. Eleinte izomfájdalommal, szemfájdalommal kezdődött, majd elkezdett fájni a gyomrom, fáztam akárhol medencéztem és fájt a mandulám. Elmentem orvoshoz, aki közölte, hogy mindegyik pszichés eredetű(mondjuk azt, hogy eléggé rossz pazban vagyok lassan egy fél éve), kivéve a mandulámat. Azt mondta, tüsző van rajta, vagyis gyulladás. Lenyomta ilyen mentolos izével(mire ez kiderült, addigra már többször csókolóztam a barátommal). Tegnap hőemelkedésem volt, estére lázam lett. A barátom ezt nem tudja,és holnap találkozunk( a lázat nem tudja, a tüszőt igen, azután is találkoztunk). A lázat eleinte nem akartam neki mondani, gondoltam mire találkozunk(azt hittem az szerda lesz) kialszom. Viszont ma este mondta, hogy tudnia kellene, hogy holnap, vagy kedden találkozunk, így megbeszéltük a holnapot. Este viszont elfelejtettem neki mondani a lázat. Ha elmegyek hozzá, nagy baja lehet? Hiszen már így mandulafájdalommal csókolóztunk, ami aggaszt az a láz. De szerintem már nála is voltama lázas, csak ezt napközbe nem érzem.

Tudom, buta kérdés, de annyira szeretném látni, főleg, hogy heti 3x találkozunk, és lassan suli, és kiszeretném élvezni az időt.

2013. aug. 4. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
mondd el neki ott, majd ő eldönti
2013. aug. 4. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre gondoltam, hogy elmondom, hogy ez meg ez van, és, hogy mit gondol, haza menjek-e, vagy maadjak csak nem csókolózunk, vagy mi legyen.

Tudom, hogy illet volna szólnom, csak nem akarok túl sokat panaszkodni meg magamról beszélni.

2013. aug. 4. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha betegen nem vesz feleségül akkor hagyd ott! Amúgy semmi baja se lesz.
2013. aug. 4. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

Azért ott még nem tartunk, de ilyen ne tántorítaná vissza, remélem.:D

Azt hittem, hogy sok lehurrogást fogok kapni, hogy milyen buta vagyok, hogy betegen megyek. De ehhez képet megleptek a válaszok, köszönöm!

2013. aug. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!