Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen aljas a sors és az élet?
Nem könnyű, de törődj bele, hogy vége. Lépj tovább és keress egy normálisabb lányt. Őt meg tiltsd le facebookon.
Én is hónapokig próbáltam visszaszerezni az exem, akit elloptak tőlem, de hiába. Pazaroltam csak az energiáim rá. Egyszerűen nem éri meg.
Nem kötekedni akarok, de ha hihetetlenül jól alakuló volt a kapcsolat, mi miatt szakadt meg?
A másik, te egy férfi vagy, viselkedj akkor úgy. (könnyű azt mondani, tudom)
Alapból jól kéne érezned magad a bőrödben. Egy társ pedig csak emel ezen az emelkedett érzésen, de nem függhetsz mástól!
Az nem vonzó, ha le vagy törve, ha az élet pofonjai után nem kelsz fel. Mutasd meg, hogy igenis te nem vagy megtörve. Mint aki megbotlott, mész tovább az utadon.
Lássa a lány, hogy kemény vagy, hogy bekaptál egy gyomorszájast, de mész tovább. Szembesüljön azzal, hogy egy értékes embert hagyott el, akit nem lehet ily módon megtörni.
Nehéz dolog, de fel kell állnod. Nem várhatsz a földön fekve.
Közölte velem, hogy sokat gondolkodott rajtunk és mivel nem heverte ki a korábbi rosszul lezárult kapcsolatát így mégsem szeretne egy újabba belemenni mert mi lesz akkor ha ez sem sikerül. Ő nem akar újra csalódni mert így is nehéz időszaka volt pár hónapja, és ha valamiért a mi történetünk sem alakul jól valamiért azt ő nem éli túl. Tömören ez volt a lényeg, én sem értem. Egyik nap még lelkes volt és boldognak tűnt, majd a találkozónkkor ez volt a szöveg.
Amúgy valóban fel kéne állnom és továbblépni, de nagyon beleéltem magam abba, hogy ez most jó lesz és nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!