Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha te is érzitek úgy, hogy a sors vagy az élet undok veletek pasi téren? : D
Én mindig így vagyok :( xD
Találok egy jófej,vicces,aranyos,jóképű srácot,de az ország másik felén lakik.Találok egy ilyen srácot itt a városba,az meg túl idős hozzám.Hát ilyen nincs x)
*ti
elírtam x)
Az is lehetséges, hogy le kell adni egy kicsit az igényekből.
Nem minden srác fehér lovon közlekedik.
21f
Az előzőt elírtam.Bár a lényegen nem változtat.
Nem mindegyik srác közlekedik fehér lovon.
Vicces amit írsz 21f. Ugyan miért kéne leadni az igényekből? Mindenki ezzel jön. Te is olyan lánnyal állsz össze, aki megfelel neked minden téren, nem igaz? .
Ha szeretsz valakit, az a számodra megfelelő. És nem nézed az igényeidet. Egyszerűen csak megtörténik.
Olyannal meg úgy sem tervez hosszú távra az ember, aki nem "üti meg az ő lécét". Na ez most elég idiótán hangzik, de valahol ez az igazság.
Igen...én is így érzem...de rohadtul:D
Én most 19 éves vagyok...szeptemberben jöttem ide az egyetemre...kaptam egy tőlem 2 évvel idősebb mentort...,aki fiú:S
És hát...ő tényleg tökéletes...okos, intelligens, helyes, kedves, magabiztos, és utálja a kurv@kat, nem csajozik...áhh egy Isten*_* és nincs barátnője sem..., de most annyira bonyolult az élete, hogy nem is akar:S
Plusz...nem jövök be neki:(
De az a poén, hogy ő idén végez...és vége lesz a mentorprogramnak is...erre kiderült, hogy jövőre nagy valószínűséggel tanítani fog...plusz jövőre én is mentor leszek...szóval egy csomó dolog miatt találkoznunk kell:S:D
Na erre varrjál gombot:D
Ah...rihes sors...:D vagyis nem...inkább végzet...a végzetben benne van a balsors szerűség...:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!