Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezelhető a nagyfokú lustaság?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egész életemben ki volt nyalva a popsim.. Nem dolgozom, nem tanulok semmit, igazából a házimunkát is a bejárónő csinálja meg, mert utálok takarítani(na jó, ritkán rám jön). Párom direkt mondja mindig, hogy minek elmenned dolgozni? felesleges.. még a házimunkát se engedi, hogy csináljam és mindent megvesz nekem. Kocsi, luxus dolgok a fenekem alá van rakva, egy nap alatt ha nem vagyok lusta vásárolni a ruhaboltban simán ott hagyok 3 kilót. Rettentően kényelmesen élek, viszont most jutottam el arra a pontra 21 évesen, hogy szeretnék én is csinálni valamit. Csak fogalmam sincs, hogy mit.. Tudom nagyon nehéz szembe nézni az igazsággal, de nekem sikerült. Hogyan motiváljam önmagamat?2014. jan. 30. 14:47
11/17 anonim válasza:
persze, hogy kezelhető... ecetes korbáccsal....
12/17 anonim válasza:
Hát figyelj, amíg mindent megkapsz, addig nem fog semmi motiválni. Ha már magadért nem kell tenned semmit, tégy másokért. Ha nekem SEMMI dolgom nem lenne, viszont rengeteg pénzem, akkor egyértelműen éjjel-nappal jótékonykodnék. Azt a 3 kilót például költsd ruhákra, játékokra, és járd végig a kocsiddal a kórházakat, hadd örüljenek, aztán másnap újabb 3 kilót költhetsz kutya és cicaeledelre, és elviheted menhelyekre, iszonyúan sokan rászorulnak a segítségre.
13/17 A kérdező kommentje:
Heti rendszerességgel jótékonykodok egy állat menhelynek és a rákos gyerekeknek. Főzőtanfolyam meg jó ötlet, szakács végzettségem van :) Köszönöm válaszokat.
2014. jan. 30. 15:10
14/17 anonim válasza:
Paris! Te tudsz magyarul??? ;o)
15/17 A kérdező kommentje:
Áhh, a szőke közelében sem vagyok :)
2014. jan. 30. 15:26
16/17 anonim válasza:
Akkor mostantól nem hetente, hanem naponta csinálod :DD Vagy csinálhatnád komolyabban, szervezeti szinten. Vagy nyithatnál ingyenkonyhát, vagy ilyesmi, szóval valami vállalkozásra gondolok. :D
17/17 tiburtius válasza:
LApátolj trágyát. Amúgy leld meg ami érdekel, aminek megcsinálásához nem szeretnél másokhoz rohangálni, inkább megcsinálnád magad. Én számítógép-szereléssel voltam így, nem kifejezetten volt soha kedvem másokra bízni, majd várni egy-két hetet mire kész, én megcsinálom pár óra alatt, és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!