Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lusta a barátom, tényleg ennyire nehezére esik minden?
Mielőtt megkapom a szokásos bla bla bla szöveget,nem volt ilyen a kapcsolatunk elején,3 éve vagyunk együtt,én 25 L,ő 27 F.
Olyanok tanácsát várnám,akik hasonló helyzetben vannak,vagy voltak....nem ismeretlen,tapasztalatlan válaszadók goromba,unintelligens megjegyzését,akik a pizza,és a kóla mellöl annyit tudnak kinyögni,hogy "akkor hagyd el vaze!"
Ilyenektől kíméljetek légyszi....
Egy éve költöztünk össze,mindketten dolgozunk,ő előbb ér haza én általában 7-8 óra körül este.
Semmit sem hajlandó megcsinálni,a háztartást teljes mértékben én vezetem,ha épp húzósabb napom volt (én ápolónő,ő irodai asszisztens)vagy épp benn maradtam éjszakára a kórházban,és megkérem valamire hogy csinálja meg,mindig azzal jön,hogy fáradt,elfelejtette....stb.
Megfőzöm az ételt,össze takarítok mielőtt elindulnék,ő viszont hazajön,megebédel,koszos tányért a mosogatóba sem képes elrakni,szennyes mellé dobálva a koszos ruha,ing összegyűrve a kanapéra dobva,de vasaljam ki neki este,hogy reggel fel tudja venni.....én nem szeretem,ha a mosatlan másnapig ott rohad,ezért inkább elmosogatok este,mert ha rajta múlna,akár egy hétig is gyűlhetne,max a szag alapján venné észre,hogy valami nem stimmel,de akkor is szerintem egy laza vállvonogatás után fújna egyet-kettőt az illatosítóval......
Nyilván ha nem dolgoznék,mindent megcsinálnék,de úgy érzem ez egy kicsit sok.....ha szólok neki,vitázik velem,hogy
1. ő férfi,és nem háziasszony,tanult diplomás ember,és biztos nem fog szart pucolni,az egy nő dolga
2. ő sokkal többet keres mint én,ezért nekem kell szerinte kivennem a házimunka nagyobb részét (mintha nem az egész jutna rám)
Természetesen tudom hogy ez így nem jó...és változtatni akarok.
Ha ideges leszek,és azzal fenyegetem hogy ezt nem bírom tovább,lelépek,és akkor éljen disznóólban,akkor könyörög hogy ő nem akar elveszíteni,mert nálam jobb neki nem kell,belehalna ha elhagynám.....
Sajnos az én párom is ilyen,bár ezt cáfolják,de sok férfi
így viszonyul ehhez a témához sajnos!
39 éves vagyok,ez a második kapcsolatom,az előző kapcsolatomban az volt a gond,hogy én el is tartottam a férfit 4éven keresztül,mindig azt hajtogatta h majd talál munkát,majd dolgozik,viszont az otthoni dolgokban nem volt hajlandó segíteni,és hálája jeléül meg is csalt.....
A mostani párom dolgozik,viszont azt is elvárja,hogy én szedjem neki ki a tányért,én tegyem a mosatlanba,én csináljak mindent.....ezt se bírom már sokáig
a végtelenségig lusta.....
ma 19:01
Ez egy végtelenül hasznos hozzászólás volt......
lakva ismeri meg az ember másikat,sajnos nálatok most bukott ki,hogy a barátod egy hatalmas türhő
ez meg,hogy ő többet keres....nevetséges,mondd meg neki,hogy dugja fel magának a pénzét,vagy főzzön neki a lóvéja vacsorát
tényleg beszélgess el erről vele komolyan. fiatal vagy,simán tudsz lépni akármerre,akármikor
ma 19:03
Igen,lakva lehet kiismerni
a kapcsolatunk elején teljesen más volt,azért többet törődött velem,segített mint az utóbbi időben....
# 5
Thank you. Thank you very much.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!