Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen lusta a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lusta a barátom, tényleg ennyire nehezére esik minden?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkapom a szokásos bla bla bla szöveget,nem volt ilyen a kapcsolatunk elején,3 éve vagyunk együtt,én 25 L,ő 27 F.

Olyanok tanácsát várnám,akik hasonló helyzetben vannak,vagy voltak....nem ismeretlen,tapasztalatlan válaszadók goromba,unintelligens megjegyzését,akik a pizza,és a kóla mellöl annyit tudnak kinyögni,hogy "akkor hagyd el vaze!"

Ilyenektől kíméljetek légyszi....

Egy éve költöztünk össze,mindketten dolgozunk,ő előbb ér haza én általában 7-8 óra körül este.

Semmit sem hajlandó megcsinálni,a háztartást teljes mértékben én vezetem,ha épp húzósabb napom volt (én ápolónő,ő irodai asszisztens)vagy épp benn maradtam éjszakára a kórházban,és megkérem valamire hogy csinálja meg,mindig azzal jön,hogy fáradt,elfelejtette....stb.

Megfőzöm az ételt,össze takarítok mielőtt elindulnék,ő viszont hazajön,megebédel,koszos tányért a mosogatóba sem képes elrakni,szennyes mellé dobálva a koszos ruha,ing összegyűrve a kanapéra dobva,de vasaljam ki neki este,hogy reggel fel tudja venni.....én nem szeretem,ha a mosatlan másnapig ott rohad,ezért inkább elmosogatok este,mert ha rajta múlna,akár egy hétig is gyűlhetne,max a szag alapján venné észre,hogy valami nem stimmel,de akkor is szerintem egy laza vállvonogatás után fújna egyet-kettőt az illatosítóval......

Nyilván ha nem dolgoznék,mindent megcsinálnék,de úgy érzem ez egy kicsit sok.....ha szólok neki,vitázik velem,hogy

1. ő férfi,és nem háziasszony,tanult diplomás ember,és biztos nem fog szart pucolni,az egy nő dolga

2. ő sokkal többet keres mint én,ezért nekem kell szerinte kivennem a házimunka nagyobb részét (mintha nem az egész jutna rám)

Természetesen tudom hogy ez így nem jó...és változtatni akarok.

Ha ideges leszek,és azzal fenyegetem hogy ezt nem bírom tovább,lelépek,és akkor éljen disznóólban,akkor könyörög hogy ő nem akar elveszíteni,mert nálam jobb neki nem kell,belehalna ha elhagynám.....

2013. máj. 19. 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem probald ki az 1 hetes mosatlan taktikat, hatha eszre veszi hogy nem keves munka a tokeletes haztartas
2013. máj. 19. 19:17
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 19:17

Az lesz!

Én miért lennék köteles,azért,mert ő férfiból van,holtan fog

összeesni,mert elmos egy tányért?

2013. máj. 19. 19:19
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha viszont cserébe kapod a pénzét akkor ne rinyálj.

A pénzét itt lehet közvetett úton is, ha mindig kizsarolsz magadnak valami kacatot.

2013. máj. 19. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

én kipróbáltam az egy hétig nem csinálok semmit módszert,és abszolút bejött. Sőt,én még tükröt is mutattam neki,és ugyanúgy viselkedtem,ahogy ő szokott ilyen helyzetekben. Hamar észrevette magát,és azóta megosztjuk a házimunkát.

Más kérdés,hogy szerintem nagy bunkóság előhozakodni azzal,hogy ő többet keres.

2013. máj. 19. 19:34
 15/20 A kérdező kommentje:

"Ha viszont cserébe kapod a pénzét akkor ne rinyálj."

Mi van???

Tudsz olvasni?

"mindketten dolgozunk"

Ennek melyik részét nem sikerült megértened?

2013. máj. 19. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Az nem számít, ha utána hiába dolgoztok mindketten a te pénzed insta a tied, a csávódéból meg csakúgy vásárolgatsz.
2013. máj. 19. 20:08
 17/20 A kérdező kommentje:

"a csávódéból meg csakúgy vásárolgatsz."

Ezt honnan veszed?? :DDD

Mindent saját magamnak veszek,a kaja,rezsi az meg nyilván közös.....

Na de jó!

Ez nem is lényeges,nem szeretnék elmebeteg emberekkel vitába szállni,hisz olyan mint lóval kártyázni :)

2013. máj. 19. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Xeno-val értelmetlen vitába szállni,szerinte minden egyes nő az ördög teremtménye,és a pokolból másztak fel,csak és kizárólag abból a célból,hogy szerencsétlen,gyámoltalan férfiak életét megkeserítsék és pénzügyileg leszívják.
2013. máj. 19. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya dolog a keresetekkel dobálózni. Nem a keresetetek takarít ki. Amúgy jó ötlet ez az egy hétig nem takarítok taktika:D Nekem bevált, bár én a lakótársaimon alkalmaztam a kollégiumban:D Én pakoltam 6 ember után, én vakartam fel az egész apartmant stb. Egyszer besokalltam és nem csináltam semmit 10 álló napon át. És láss csodát, nem el tudtak pakolni, mosogatni és felmosni? Olyan emberekkel hozott össze a sors, akik helyett mindig, mindent megcsinált anyuci és azt hitték, hogy itt is így működik. Hát tévedtek:D
2013. máj. 20. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Remélem kib*sztad
2021. szept. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!