Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ne szakítson velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

***verus*** kérdése:

Miért ne szakítson velem a barátom?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést rakta fel nekem. Szeretni szeret..de már ezt sem tudom biztosan.

2013. máj. 19. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy szeret. -.- De ha ennyire buta vagy......
2013. máj. 19. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem szeret, és még meg is aláz.
2013. máj. 19. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat veszekszünk az utóbbi 3 hónapban, 3 éve vagyunk együtt..

Azon idegesítette fel magát hogy megkérdezem tőle 3x hogy mi lesz este, mert elsőre is flegmán válaszolt, előtte meg baba voltam meg cica, meg imádlak...szóval nem nagyon értettem

Nem vagyok értetlen..de szerinte ez azért van mert cska magamra gondolok..mert neki haza jött egy barátja külföldről és vele akar lenni...de ő ezt már tudta 2 hete ahogyan én is, mégis mondta h velem lesz...most pedig azt mondja nekem hogy mert mindig csak magamra gondolok, meg félek hogy kimaradok valamiből...szerintem nincs igaza.

2013. máj. 19. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Istenem.... szerintem lassan vége a kapcsolatnak. :DD
2013. máj. 19. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Istenem, saját magatoknak generáljátok a problémákat...

Ha előre tudtátok, hogy jön haza a barátja a srác meg azt mondta, hogy nembaj attól még veled lesz.. Na most hazajött a haver, hívta ide-oda bulizni iszogatni gondolom, és nem akarja h vele menj, ennyi...

De te akkor meg ne kérdezd meg tőle 50x hogy mi lesz este, de akkor meg nem értem Ő miért nem mondta, hogy megyek spanommal ide meg oda... Te meg ne gyere ennyi...

Te ha meg tudtál róla, miért nem úgy tetted fel a kérdést??

De amúgy ha ilyen kérdést tesz fel h "miért ne szakítsak veled?" akkor nem szeret (szvsz)

2013. máj. 19. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűsítsd le a kérdést te:

Hagyd ott, s akkor gondolkodhat.... rád is rád férne szerintem. Ez már csak erőltetés.

2013. máj. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!