Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátom ne szakítson velem?
Figyelt kérdés
A minap azt mondtam neki, hogy csak szánalomból nem dobott ki, és ezzel végigsértettem. Holott nem ez lett volna az üzenet lényege, de nem is akartam neki ezt mondani, mert utánna gondoltam bele, hogy amit írtam azt valami akkora baromság hogy nemigaz!! és tudom hogy mást érez! nem ezt. ...most már nem merek neki mondani semmit.
Kérek valakit, ..ha tud segíteni, azt nagyon megköszönném. nem lenne rá szó...
kérek valakit ha volt ilyen helyzetben
S.O.S!!!
2009. ápr. 26. 22:11
1/3 Thurston válasza:
Eh... Ha nem akartad neki mondani, akkor miért mondtad? És mégis mi lett volna a lényeg?
Inkább ne is mondj neki semmit.
(El sem tudom képzelni, hogy alakulhat még másként ez a dolog, minthogy szakít veled.)
2/3 anonim válasza:
Légy őszinte, mondd meg neki, hogy nem gondoltad komolyan, csak felidegesített és kiszaladt. Légy őszinte
3/3 anonim válasza:
az előző válaszolóhoz csatlakoznék.ja és még idő mire ő is lenyugszik és rájön hogy nagyon szeret és mennyire hiányzol neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!