Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha lusta a férjem?
Mióta vagytok együtt? Gyerek van?
Alkalmazz sokk terápiát. Ne pakolj utána, ne főzz, ne moss, csak magadnak.
Vagy észbe kap, vagy nem vagytok egymás mellé valók.
Ééééééletem! Hát te nem alszol?
Gondoltam hogy tényleg ki fogod írni de durva hogy meg is találtam és még mindig ennyire kritizálsz :D
Ne higgyétek hogy ő nem lusta :)
G.
Erre nem tudok mit mondani.
Házasság és családalapítás előtt kéne megismerni a tárunkat.
Nem véletlen 50%-os a válási arány.
A nem mindig volt ilyen, az mit takar?
Mert ez a lustasag lehet kezdodo depresszio vagy vitaminhiany is.
De ha viszont korabban is ilyen volt, akkor sajna beleestel a "namajdenmegvaltoztatom"-csapdaba...
6: Azért ez nem ilyen egyszerű. Én a volt férjemtől tanultam főzni, sőt egyszer vizsgára kellett mennem, reggel kétségbeesetten keltettem fel, hogy hiába tologatom a vasalót a nadrágomon, ugyanolyan gyűrött maradt.. (valami hülye anyagból volt)
Én útközben kikupálódtam, összekaptam magam, ő meg ellustult. A végén annyira, hogy már olyan volt mint a kérdező amit írt.. Megbeszélni nem lehetett vele, vagy bólogatott, hogy jó, de nem most, maaaaajd, vagy hisztizett, hogy hagyjam békén már. Ha meg békén hagytam, akkor azt hitte, hogy minden szép és jó, és én így elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!