Mit tegyek, hogy a férjem ne legyen ilyen lusta, egyszerűen kikészít?
Na hát nem véletlenül mondják, hogy korán családot alapítani rizikós. Fiatalok vagytok még, hogy így éljetek...
De hát kinek a pap kinek a paplan :)
Jó lenne ha ilyeneket nem írnál ki, mert csak adod azok alá a lovat aki kijelentik, hogy fiatalon hülyeség családot alapítani és én is csak kapom a lenézéseket az utcán, mert 25 évesen van egy 3 éves fiam., úgy hogy nem is ismernek minket.
Mit vársz, hogy menjünk és rúgjuk seggbe a pasid? Hogy majd mi itt írunk tippeket, aztán ő ugyanúgy cseszik rá? Mitől lesz másabb hogy mi itt leírjuk , hogy hogy kéne viselkednie, hogy ha rendes lenne besegítene mosogatni, vagy kiteregetni, vagy kivinni a szemetet és néha porszívózni, ahogy az én férjem? ő meg ugyanúgy nem csinál semmit , se miattad se másért.
Mit érsz egy azzal, hogy van egy "kutyád" aki házat ugyan nem őriz de sokat nyalogat?
Rosszul választottál, ennyi.
Sajnos az előttem írónak igaza van.Adhatnánk tanácsot mint például ülj le vele ,és beszélgessetek komolyan el,vagy ha ez nem megy öntsd a szíved egy e mailbe,vagy fenyegetőzz hogy otthagyod.Ami talán nem lenne rossz ötlet ha üres lakásban találná magát,feleség és gyerek nélkül.
Nem nem fog megváltozni,ez van.
Elolvastam. Gondolkodtam. Erre jutottam:
"okos, értelmes ember, erkölcsös valamint hihetetlenül család centrikus, imádja az 1 éves lányunkat"
egy ragyogó gyémánt, vigyázz rá.. egyre ritkább az ilyen ember, sajnos
"egy egész nap számítógépező" -ezt kellene leállítani.
---amennyiben már függőség, lehet, hogy addiktológus segítsége kell! a munkahely elvesztése--> kiválthat egy ilyen menekülést- és nem biztos, hogy Te "le tudod beszélni" -mert ez nem így működik, ahogy pl egy testi hasonlattal a torokgyulladásról sem lehet lebeszélni valakit, kezelni, gyógyítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!