Mit tegyek, hogy a férjem ne legyen ilyen lusta, egyszerűen kikészít?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy fiatal szülők vagyunk, 22 évesek. A Párom világ életében egy egész nap számítógépező, lusta ember volt. (ha buliról volt szó, akkor persze nem). Ezen tulajdonságainak ellensúlyozója, hogy okos, értelmes ember, erkölcsös valamint hihetetlenül család centrikus, imádja az 1 éves lányunkat. Sokat foglalkozik, játszik vele, türelme határtalan. Viszont az a helyzet, hogy ha épp nem a lányunkkal játszik, akkor vagy alszik, vagy számítógépezik, nem is tud meglenni a számítógép nélkül. Jelenleg nincs munkája, decemberben kirúgták. Most én dolgozom, mindketten felsőoktatásban tanulunk mellette, Ő ráadásul fizetős képzésben, de azt látom, hogy tanulni is borzasztóan lusta, mindig megvannak a maga kifogásai, de én látom, hogy szimplán csak nincs kedve. De úgy, hogy közel 150 ezer ft/félév a képzésének az ára, ez engem rettentően bosszant. Én tudom, hogy fiatalok vagyunk, meg, hogy sokan azt mondják, hogy ez érthető, hiszen mit várok, de én erre mindig azt mondom, hogy nem kötelező családot alapítani, ez az Ő döntése is volt. Szexuális téren is, megelégszik heti 2-3 alkalommal, azt mondja az Ő biológiája ilyen, fogadjam el. Tudom, hogy szeret minket, de kezdem megunni ezt a fajta életvitelt. Amíg én dolgozom, mondhatni semmit sem csinál, ha azt akarom elérni h segítsen, veszekednem kell vele mert sajna a szép szóból nem ért, de utána meg az jön, hogy én vagyok a házi sárkány... Kezdek belefáradni, annyiszor beszéltem már vele erről, de hasztalan ... Mit tegyek?2013. jan. 8. 13:20
31/31 anonim válasza:
Javaslat, hogy ne csak egy helyre adja be, és pontosan tudja hogy mikor melyikre hogyan jelentkezett. Ha tényleg dolgozni akar, akkor az álláskeresés egy teljes munkaidős állás! Nem baj, ha az első nem álmai melója, csak ne hagyd, hogy beragadjon, és köszönd meg amikor látod, hogy halad a kereséssel. Onnan már könnyebben kereshet mást(max 1 éven belül), és lehet, hogy emiatt jobban fogja értékelni a főiskolát/egyetemet. Sok embert ismerek aki nem tanulta meg mi az a kemény munka, és ezt a leckét élete végéig tanulhatja sajnos. A depressziót/függőséget pedig próbáld meg lefoglalni valamivel, és támogatni, jó ötleteket írtak már. Lehet, hogy csak nehéz időszaka van, még csak 1 hónapja vesztette el az állását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!