Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezelhető a nagyfokú lustaság?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egész életemben ki volt nyalva a popsim.. Nem dolgozom, nem tanulok semmit, igazából a házimunkát is a bejárónő csinálja meg, mert utálok takarítani(na jó, ritkán rám jön). Párom direkt mondja mindig, hogy minek elmenned dolgozni? felesleges.. még a házimunkát se engedi, hogy csináljam és mindent megvesz nekem. Kocsi, luxus dolgok a fenekem alá van rakva, egy nap alatt ha nem vagyok lusta vásárolni a ruhaboltban simán ott hagyok 3 kilót. Rettentően kényelmesen élek, viszont most jutottam el arra a pontra 21 évesen, hogy szeretnék én is csinálni valamit. Csak fogalmam sincs, hogy mit.. Tudom nagyon nehéz szembe nézni az igazsággal, de nekem sikerült. Hogyan motiváljam önmagamat?2014. jan. 30. 14:47
1/17 anonim válasza:
Már késő. Majd ha a NAV viszi a házat, a kocsit, párod meg börtönbe kerül akkor rájössz, hogy tanulnod kellett volna, megbecsülnöd azt, amid van :)
2/17 A kérdező kommentje:
Nem viszi el a rendőrség soha, mivel tisztességes munkája van.. csak az nem ide tartozik szerintem. Soha nem volt semmi baja a törvénnyel a gyorshajtáson kívül.
2014. jan. 30. 14:50
3/17 anonim válasza:
És h nem unod???? Én megveszek a szünetben, ha nincs mit csinálnom, lol....
4/17 anonim válasza:
attól még, hogy valaki gazdag, nem sikkasztó vagy bűnöző
5/17 anonim válasza:
A társadalom szemetének tartalak már bocs :) Aki nem termel, csak pusztít. Like a virus...
6/17 anonim válasza:
tisztességes munka, és te 3 kilót költesz ruhára. Aha....
7/17 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ilyen válaszok érkeznek.. ennél a kérdésnél talán természetes is, de a kérdésre válaszoljatok kérlek!
2014. jan. 30. 14:53
8/17 anonim válasza:
jézusom mit drámáztok itt? még csak 21 éves. mit kéne csinálnia? oké, tanulni nem ártana, de hát nem mindenki tanul tovább gimi után, régen is ez volt, oké a házimunkát ő csinálja, de ha egyszer megengedhetik a bejárónőt akkor minek?
te meg kérdező, mondjuk kezdj el egy főzőtanfolyamot hogy a párodnak legalább finomakat tudjál főzni, vagy egyszerűen csak kezdj el főzni sütni vagy akármi, vannak könnyű tanfolyamok amik még érdekesek is, nem kell azon aggódnod, hogy sokat keress, hanem hogy élvezd. motivációra nekem sincs ötletem
9/17 anonim válasza:
A kérdésre? egyszerű a válasz, emeld fel a segged, és menj el tanulni, aztán meg dolgozz. ennyire egyszerű. am a szüleid h engedték h 21 évesen odaköltözz vkihez?
10/17 anonim válasza:
pont azért kellene csinálnia vmit, mert 21 eves, fiatal, és tele van életerővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!