Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egy ilyen fájdalmat?
mennyi ideje voltatok együtt?
nagyon sajnálom, szerintem jobb lenne ha egy kicsit elköltöznél a lakásotokból, szüleidhez vagy egy barátnődhöz
Ne haragudj, de a te eseted is egy újabb bizonyíték, hogy azok a fiúk jönnek be a lányoknak, akik semmibe veszik őket...
Igazából tudom, hogy nehéz, de szerintem próbáld meg elengedni. Aki ilyen, hogy még egy nehezebb helyzetben sem képes téged támogatni... nem érdemel meg téged. Sokkal többet érsz ennél és azzal csak rontasz a saját helyzeteden is, ha így megalázkodsz neki.
Sehogy. Lélekben az ember összetörik, majd idővel újra talpra áll, mert az élet megy, és az embernek mennie kell vele. Klisés közhely, de nálam így működött - bár nem értek ekkora fájdalmak.
Szerintem hagyd egy kis ideig, hogy hasson a fájdalom. Amikor pedig belefásulsz picit, nyiss valami újra, és dobj egy fejest az ismeretlenbe. Ha van egy kis szerencséd, átrángat a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!