Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túlélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni egy ilyen fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ma egy hete, hogy elköltözött a párom. Sokszor voltak vitáink, de hatalmas szerelem volt és mindig túléltük,akármi történt. Nem is értem, hogy mi történhetett, hogy engedhettük idáig fajulni a dolgokat. Elhidegültünk egymástól. Az utóbbi egy hónapban. De tényleg ennyin múlik egy élet?Nem beszéltük már meg a problémákat és ebben iszonyatosan hibásnak érzem magam. Hogy tudott csak így elmenni? Annyi mindenen keresztül mentünk és annyi mindent megbocsátottam már neki. Egy évvel ezelőtt volt egy terhességem, ami rajtunk kívül álló okok miatt nem született meg (tehát nem elvetettem) hanem leállt a babám szíve a 10.héten. Ő nem volt sehol, nem jött el velem egy ultrahangra sem, nem támogatott lelkileg -sem anyagilag-, volt, hogy éjjelekre eltűnt otthonról, nem beszéltünk a dologról. Akkor, abba a helyzetbe én belehaltam. De megbocsátottam, mert ő életem szerelme.. Azt hittem, hogy ő az. És több ilyen, ehhez hasonló súlyú konfliktusunk volt, mégis mindig kitartottam mellette. Máig tudtam tartani magam. Felhívtam, megkérdeztem van e valakije. Azt mondta, nincs és szeret. Aztán rám tette a telefont. Könyörögtem neki, hogy hagy beszélhessek vele, könyörögtem,mert nem akarom elveszíteni őt. Aztán írt, hogy visszahív, csak lenyugszik. Nem hívott. Én újra hívtam, kikapcsolta a telefonját. Eközben én vagy 20 sms-t írtam neki, amiben szintén könyörögtem, de semmi. Tudom...szánalmas. Tisztában vagyok vele. Hogy lehet túlélni egy ilyen fájdalmat? Úgy érzem belehalok.. Megőrülök a lakásunkban,pedig már át is rendeztem, de .. nem jobb. Nem alszom, nem eszek, reggelente olyan fizikai fájdalmaim vannak, hogy képtelen vagyok kiegyenesedni.. Utolsó elkeseredésemben írtam le ide ezt a "kis"történetet nagy vonalakban, mert úgy érzem meghalok..
2014. jan. 26. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

mennyi ideje voltatok együtt?

nagyon sajnálom, szerintem jobb lenne ha egy kicsit elköltöznél a lakásotokból, szüleidhez vagy egy barátnődhöz

2014. jan. 26. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a te eseted is egy újabb bizonyíték, hogy azok a fiúk jönnek be a lányoknak, akik semmibe veszik őket...

Igazából tudom, hogy nehéz, de szerintem próbáld meg elengedni. Aki ilyen, hogy még egy nehezebb helyzetben sem képes téged támogatni... nem érdemel meg téged. Sokkal többet érsz ennél és azzal csak rontasz a saját helyzeteden is, ha így megalázkodsz neki.

2014. jan. 26. 20:38
 3/4 LazyJones ***** válasza:

Sehogy. Lélekben az ember összetörik, majd idővel újra talpra áll, mert az élet megy, és az embernek mennie kell vele. Klisés közhely, de nálam így működött - bár nem értek ekkora fájdalmak.

Szerintem hagyd egy kis ideig, hogy hasson a fájdalom. Amikor pedig belefásulsz picit, nyiss valami újra, és dobj egy fejest az ismeretlenbe. Ha van egy kis szerencséd, átrángat a helyzeten.

2014. jan. 26. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Te ebben nem vagy hibás, ne vádold magadat. Nekem kicsit más miatt voltam teljesen össze torve, de én is úgy éreztem, hogy meghalok. és fizikailag is kihatott, nehéz és fájdalmas légzes, magas láz... De rá kellett jönnöm ,hogy egyedül csak én tudok rajta változtatni. Legyél határozott és döntsd el, hogy lesz*rod a pasit és az múlt ,amin nem tudsz változtatni, de a jövőd a Te kezedbe van. Kezd el mondani, hogy jobb vagyok és erős stb. mégha eleinte nen is érzed úgy ,de egy idő után tényleg azt fogod észre venni, hogy nem erdekel. Beszéld meg vkivel a problémáidat, nen jó magunkba tartani...Fel a fejjel, erős Nő vagy.
2014. jan. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!