Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ezt túlélni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni, vagy mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Tavasszal találkoztam egy fiúval, beszélgetni kezdtünk, eleinte barátságos, majd menet közben egyre mélyebb lett a kapcsolatunk. Találkozgattunk és életem legszebb délutánjait töltöttem vele. Csókolóztunk, sétáltunk, minden nap beszéltünk telefonon, halálosan beleszerettem. Sőt megmerném kockáztatni, hogy életemben először szerelmes lettem így 24 évesen, pedig korábban is voltak kapcsolataim, de azok csak marháskodások voltak. Aztán egyik nap elmondta (nyár közepe volt), hogy igazából van neki egy három éves kapcsolata, de nagyon ritkán találkoznak, mert távol lakik, de egyébként sem a legkiegyensúlyozottabb kapcsolat, mert nem igen értik meg egymást és nincs már meg az a kellemes érzés és hozzá tette, hogy velem sokkal jobban érzi magát és szerelmes belém. Ez volt az, ami megtévesztett és amiért nem haragudtam rá. Aztán egyszer megbeszélték, hogy találkoznak, de a fiú nekem azt mondta, hogy akkor rendezi és szakít vele. Másnap úgy jött haza, hogy halálosan szerelmes volt a másikba és arra kért teljesen természetesen, hogy ha lehet hanyagoljuk a flörtöt, a csókokat, mert így is lelkiismeret furdalása van. Majdnem belehaltam, de a későbbi találkozások alkalmával pontosan ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Megnyugodtam, hogy szeret, de közben ambivalens érzéseim is voltak, hogy most akkor mi van, de nem mertem megkérdezni. Menet közben a fiú külföldre ment dolgozni. Megbeszélte a másikkal, hogy mihamarabb utána megy (engem is kért, hogy menjek vele, de annyi akkor még volt bennem, hogy nemet mondtam, mert tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen). Már majdnem kezdtem beletörődni, hogy barátok maradunk, de ezzel is beértem volna, mert nagyon szeretem és már kicsit olyannak érzem, mintha a testvérem lenne. A másik fél, közben tudta, hogy van valami közöttünk, és addig nyaggatta, amíg tegnap éjjel bevallotta neki, hogy volt csók. Szex egyszer sem. És most arra kért, hogy ha lehet többet ne írjunk egymásnak érzelmes üzeneteket, és ha hazajön vagy én megyek ki hozzá kicsit, azt is próbáljuk meg teljesen titokban tartani, mert nem akarja elveszíteni a párját, mert szereti. Én viszont továbbra is annyira szerelmes vagyok, hogy fizikai fájdalmaim vannak tőle. Nagyon megharagudtam rá, és a fejéhez vágtam mindent, amit eddig nem tettem meg. Azt mondtam neki, hogy önző és hogy ne higgye, hogy csak neki vannak érzései, meg hogy úgy érzem nem érdemeltem meg, hogy ezt tegye velem. De miközben írtam, akkor is a szívem majdnem megszakadt, mert annyira sajnáltam és tudom, hogy annyira fáj neki is, mert fél, hogy a másik szakít vele, de engem sem akar elveszíteni. A vége az lett, hogy minden felületről töröltem, és a telefonszámát is kitöröltem és minden búcsúzás nélkül megszakítottam a kapcsolatot. Gyűlölnöm kellene, de annyira szeretem, és annyira fáj, mert nem bírok nélküle élni, még az sem érdekel, ha csak barátok vagyunk, de nem bírom, hogy nem mesélhetek neki arról mi van velem, és ő sem meri megosztani velem a dolgait, mert a másik folyamatosan ellenőrzi az e-mailjeit. Tudom, hogy a normális az lenne, ha haragudnék rá és nem érdekelne, de képtelen vagyok erre. Úgy érzem, ha tényleg megszakad a kapcsolat, akkor belehalok.
2013. szept. 10. 18:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az idő...az idő mindenre megoldás:/
2013. szept. 10. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

kérdésben a válasz

haragudnék rá és nem érdekelne,

2013. szept. 10. 18:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, anélkül megfogalmazni, hogy ne legyen közhelyes. De ez tényleg olyan volt, hogy még a szerelemnél is többnek éreztem. Tudom, hogy az idő megold mindent, de addig teljesen tönkre megyek. Nem bírok enni, se aludni, nem bírom elvégezni a munkám, olyan mintha megszűnt volna minden érzés és csak az maradt volna, hogy hiányzik és így nincs értelme tovább folytatni. Pedig korábban határozott és öntudatos voltam, de most azt érzem, hogy minden amit teszek, miattam teszem, mert motivál, az hogy a világon van.
2013. szept. 10. 18:31
 4/13 ASOT ***** válasza:

Lerövidítem!

Van egy pasi aki fűt fát megigért, és ha ott akarta volna hagyni a csajt már rég otthagyta volna , de nem tette.

Vagy te aki eszed a szavait mint 5 éves kisgyerek nyáron a csokifagyit, és teljesen megbolondított.

--------------------------------

Ez a pasi talonban tart sakkban tart. De haver vagy semmi más. Nem kellenél neki komoly kapcsolatra. Te szerelmes vagy kissé bolond, hát ez van nem tehetsz róla.

Nehezen fog elmúlni mert a sűrű bozótostól nem látod a tisztást.

Túl fogod élni nem fogsz belehalni.

De az a baj hogy a pasi mindig fel fog keresni ha olyanja van éppen, és szüksége van a Mecikájára akivel mindent megbeszél és megérti őt. És te ugrani fogsz neki mindig mert leszel olyan hülye.

Majd telnek múlnak az évek öregedni fogsz egyedül fogsz maradni és keseregni fogsz majd hogy hány évet elb..asztál.

2013. szept. 10. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem fogsz belehalni. Tekintsd ezt az egészet úgy, mint egy függőséget, mert az ilyen szerelem olyan, mint egy drog. Le kell szoknod erről a férfiról, mert különben csak boldogtalan leszel egész életedben, amíg ismered, ráadásul a másik barátnője is, és ha tényleg mindkettőtöket szeret, akkor ő is. Csak önző fráterek érzik magukat jól úgy, hogy két nő érzéseivel játszadoznak egyszerre.

Nagyon nehéz, de csak úgy lehetsz túl rajta, ha megszakítasz valóban minden kapcsolatot. Tudod, akiknek le kell szokniuk a drogról vagy az alkoholról, azok sem lenghetnek ki, nem szabad visszaesniük. Végső soron ezt a szakítást mindannyiótok érdekében teszed. Így neked is van lehetőséged idővel túltenni magad rajta és megismerni valaki mást, ő is rendezheti a kapcsolatát a másik nővel, ha akarja.

Próbáld elfoglalni magad, csinálj olyasmit, menj olyan helyekre, amik nem emlékeztetnek rá, próbálj ki új dolgokat, hobbit, akármit. Ismerkedj új emberekkel, és itt most nem pasizást értek, hanem barátkozást, lehet az nő vagy férfi. Próbálj minél kevesebbet gondolni rá, ne emlékezgess, ha vannak relikviáid, közös emlékek, azokat ásd el valahova jó mélyre (képletesen, szóval tedd el, hogy ne is lásd). És tarts ki.

2013. szept. 10. 18:32
 6/13 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Bassza meg, nekem is vannak érzéseim és remélem értékeled hogy ezt mind el kellett olvasnom... D:

Viszont a tapasztalatom azt mondja hogyha egy "kapcsolatba" kiderül hogy valaki tudta nélkül szerelmi háromszögbe került, akkor ott csakis kizárólag az új tag veszíthet, tehát nagyon kevés esély lesz rá hogy elhagyja a faszi a párját teérted, mert ha lenne benne ennyi, akkor már eleve nem lettek volna együtt amikor ti "összejöttetek" nem? Az meg már most világos hogy ettől a ponttól kezdve csak saját magadat gyalázod azzal hogy fetrengsz, meg ideg betegeskedsz valamiért amire eléggé kevés esély van...

Szóval csak törölj mindent, meg készülj fel egy olyan depresszióra ami ott fog ketté törni ahol a legvastagabb vagy... :\ én megértem hogy nehéz beletörődni abba hogy egy ilyen dolgot a szőnyeg alá söpörj, de hosszútávon a büszkeséged többet ér. És mindenki volt már végzetesen szomorú másik ember miatt, de nagyon kevesen haltak bele eddig, azok se csak azért, szóval szedd össze magad és lépj tovább, mert minden óra amit a csávóra pazarolsz az.... pazarlás.

2013. szept. 10. 18:34
 7/13 ASOT ***** válasza:

Szóval ez kell neked amit leírtunk?

Vagy végiggondolod majd rájössz h igazunk van, aztán ha legközelebb megint felkeres h édesem angyalom kincsem szeretlek stb...akkor majd megint elolvadsz tőle mert reményt látsz majd? Az szívás lenne.

Bocs ha nyers vagyok.

2013. szept. 10. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Asot tényleg nyers :)

De igaza van.

2013. szept. 10. 18:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Annyira szánalmas vagyok. Nem is kérek tanácsot, meg semmi. Tudom mit kell tennem, csak nagyon nehéz. Soha nem ért ekkora fájdalom. És egy kis időt szerettem volna nyerni, de most az annyira gyorsan szakadt el minden, hogy nem tudom mit csináljak.
2013. szept. 10. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Az ilyent csak kivágni és elfelejteni. Én nem is tudnék olyant szeretni aki ilyent tesz velem.
2013. szept. 11. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!