Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt túlélni, vagy mit csináljak, hogy elmúljon?
kérdésben a válasz
haragudnék rá és nem érdekelne,
Lerövidítem!
Van egy pasi aki fűt fát megigért, és ha ott akarta volna hagyni a csajt már rég otthagyta volna , de nem tette.
Vagy te aki eszed a szavait mint 5 éves kisgyerek nyáron a csokifagyit, és teljesen megbolondított.
--------------------------------
Ez a pasi talonban tart sakkban tart. De haver vagy semmi más. Nem kellenél neki komoly kapcsolatra. Te szerelmes vagy kissé bolond, hát ez van nem tehetsz róla.
Nehezen fog elmúlni mert a sűrű bozótostól nem látod a tisztást.
Túl fogod élni nem fogsz belehalni.
De az a baj hogy a pasi mindig fel fog keresni ha olyanja van éppen, és szüksége van a Mecikájára akivel mindent megbeszél és megérti őt. És te ugrani fogsz neki mindig mert leszel olyan hülye.
Majd telnek múlnak az évek öregedni fogsz egyedül fogsz maradni és keseregni fogsz majd hogy hány évet elb..asztál.
Nem fogsz belehalni. Tekintsd ezt az egészet úgy, mint egy függőséget, mert az ilyen szerelem olyan, mint egy drog. Le kell szoknod erről a férfiról, mert különben csak boldogtalan leszel egész életedben, amíg ismered, ráadásul a másik barátnője is, és ha tényleg mindkettőtöket szeret, akkor ő is. Csak önző fráterek érzik magukat jól úgy, hogy két nő érzéseivel játszadoznak egyszerre.
Nagyon nehéz, de csak úgy lehetsz túl rajta, ha megszakítasz valóban minden kapcsolatot. Tudod, akiknek le kell szokniuk a drogról vagy az alkoholról, azok sem lenghetnek ki, nem szabad visszaesniük. Végső soron ezt a szakítást mindannyiótok érdekében teszed. Így neked is van lehetőséged idővel túltenni magad rajta és megismerni valaki mást, ő is rendezheti a kapcsolatát a másik nővel, ha akarja.
Próbáld elfoglalni magad, csinálj olyasmit, menj olyan helyekre, amik nem emlékeztetnek rá, próbálj ki új dolgokat, hobbit, akármit. Ismerkedj új emberekkel, és itt most nem pasizást értek, hanem barátkozást, lehet az nő vagy férfi. Próbálj minél kevesebbet gondolni rá, ne emlékezgess, ha vannak relikviáid, közös emlékek, azokat ásd el valahova jó mélyre (képletesen, szóval tedd el, hogy ne is lásd). És tarts ki.
Bassza meg, nekem is vannak érzéseim és remélem értékeled hogy ezt mind el kellett olvasnom... D:
Viszont a tapasztalatom azt mondja hogyha egy "kapcsolatba" kiderül hogy valaki tudta nélkül szerelmi háromszögbe került, akkor ott csakis kizárólag az új tag veszíthet, tehát nagyon kevés esély lesz rá hogy elhagyja a faszi a párját teérted, mert ha lenne benne ennyi, akkor már eleve nem lettek volna együtt amikor ti "összejöttetek" nem? Az meg már most világos hogy ettől a ponttól kezdve csak saját magadat gyalázod azzal hogy fetrengsz, meg ideg betegeskedsz valamiért amire eléggé kevés esély van...
Szóval csak törölj mindent, meg készülj fel egy olyan depresszióra ami ott fog ketté törni ahol a legvastagabb vagy... :\ én megértem hogy nehéz beletörődni abba hogy egy ilyen dolgot a szőnyeg alá söpörj, de hosszútávon a büszkeséged többet ér. És mindenki volt már végzetesen szomorú másik ember miatt, de nagyon kevesen haltak bele eddig, azok se csak azért, szóval szedd össze magad és lépj tovább, mert minden óra amit a csávóra pazarolsz az.... pazarlás.
Szóval ez kell neked amit leírtunk?
Vagy végiggondolod majd rájössz h igazunk van, aztán ha legközelebb megint felkeres h édesem angyalom kincsem szeretlek stb...akkor majd megint elolvadsz tőle mert reményt látsz majd? Az szívás lenne.
Bocs ha nyers vagyok.
Asot tényleg nyers :)
De igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!