Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítást túlélni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy számtalan ilyen kérdés van már ezen az oldalon. De, nem tudom elképzelni nélküle az életem. Minden pillanatban sírni tudnék, hogy vége lett.
Újrakezdés? Vannak itt olyanok, akik pár hónap után mégis visszataláltak egymáshoz?
2013. szept. 1. 19:29
1/8 anonim válasza:
Ezért nem kell párkapcsolatot kezdeni, sőt semmilyent! ;)
2013. szept. 1. 19:31
2/8 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű szerelemnek indult, aztán lett kapcsolat. Ő volt az életemben mindenben az első..
2013. szept. 1. 19:35
3/8 anonim válasza:
Én két évig voltam együtt a barátommal, nagyon szerettük egymást, aztán nála megváltozott minden, hogy mi történt az most lényegtelen, szakítottunk. Mivel én még szerettem nagyon padlón voltam miatta első két hónap borzalmas volt. Nem akarok nagyon regényt írni ezért nem részletezem csak a lényeget mondom. Mi egy év után újra találkoztunk és össze jöttünk. Semmi értelme nem volt egy hónap múlva ismét szakítottunk, majd arra rá 1,5 hónapra megint újrakezdtük és egy hónap múlva megint vége lett. Ami egyszer véget ér az már soha nem lesz ugyan olyan. Nálunk mondjuk kicsit más volt az egész meg függ a szakítás okától is. Persze van kivétel akik utána boldogan éltek, de nem ez a jellemző.
2013. szept. 1. 19:43
4/8 anonim válasza:
Szerencsére nem tudom átérezni a fájdalmadat, de mindenképpen megpróbálom megérteni, ezért a legjobb szándékom ellenére azt tudom javasolni, hogy felejtsd el, majd lesz más... Tudom ez sablonos szöveg, és semmit sem ér, viszont minden bajra két magoldás van: az idő és a csend :)
Mondja ezt egy olyan akinek soha nem volt kapcsolata, sem partner, sem szexuális jellegű :) Úgy tűnik ez áldás rám nézve :)
2013. szept. 1. 19:45
5/8 anonim válasza:
Azért nehezebb,mert az első volt az életedben mindenben.Túl lehet élni!Felejteni nem fogod sosem.
2013. szept. 1. 19:45
6/8 anonim válasza:
Úgy látom, te az újrakezdésben bízol... Van ilyen, de ritka. Én is volt hogy kapaszkodtam ebbe, hogy majd, majd..., de valójában tudtam, hogy nem lesz majd... :( Aztán lett más, és elmúlt a fájdalom. Viszont barátok lettünk...
Te gondolom fiatal vagy még, túl leszel rajta. Jön a suli is, s mingyárt nem lesz annyi időd rá gondolni... És sírj csak mikor nem látják, mert az is segít kicsit.
28n
2013. szept. 1. 20:16
7/8 A kérdező kommentje:
Azért lett vége mert távkapcsolat alakult ki. Egyetemre mentem ott jöttünk össze, de vége lett a sulinak én meg hazajöttem.. Azért nehéz, mert nem veszekedés miatt, vagy akármi miatt, hanem mert így tűnt logikusnak. Havonta egyszer találkoztunk volna, az meg semmi..
2013. szept. 1. 20:48
8/8 anonim válasza:
Csak a távolság miatt? Nem tudnál a közelében munkát keresni? Vagy ő felétek? Mert csak e miatt vétek szétmenni, ha annyira szeretitek egymást...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!