Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ezt, , túlélni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt, , túlélni"?

Figyelt kérdés

Tudom elég szánalmas,hogy itt nyavalygok, de nagyon kivagyok készülve.

Az utóbbi időszak nagyon nehéz volt az életemben(sok mindenkit és mindent magam mögött kellett hagynom,sokan meghaltak,stb), egy két éves kapcsolatom ért véget(első szerelem volt),amiben fél év már csak szenvedés,vergődés volt(se vele,se nélküle),a szerelem is elmúlt részemről.

Már amikor még együtt voltam az exemmel,megismertem egy srácot-aki finoman szólva nagyon megtetszett-de persze akkor még elnyomtam magamban ezt az érzést,mondván ennyi idő után nem nagy bűn egy kis fellángolás,hamar elmúlik.Hát,nem múlt el. Nagyon sokat segített nekem átvészelni a nehéz napokat.Közel kerültünk egymáshoz,sok bennünk a közös. Bizonyos okok miatt amiket nem részleteznék viszont az elejétől fogva megbeszéltük,hogy barátok maradunk. De persze ez így nem reális,nem is bírtuk ki,hogy simán barátzónában maradjunk. Többször le is feküdtünk. Talán még lehetett is volna belőle valami,elkezdtem reményeket fűzni hozzá,és most hirtelen kiderült,hogy elmegy külföldre(ő is csak nemrég tudta meg)...

Ma sem aludtam egész éjjel,folyton rosszullét kínoz... Nem tudom,hogy fogom ezt kibírni. Még valaki,aki ilyen ,,szerencsétlenül" járt?Hogy bírjátok?:(

2013. júl. 17. 06:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért kell ezt ilyen világfájdalmasan megélni? Volt egy időszak az életedben, ahol jól érezted magad vele, ami elmúlt, mint sok minden az életben.

Miért nem tudsz erre úgy visszatekinteni, hogy jól "kaladonztál" valakivel és ennyi. Miért kell mindig túlspilázni a dolgokat.

2013. júl. 17. 06:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom,hogy nincs igazad. Egy részem hasonlóan látja a dolgokat mint te,de megszakad a szívem,hogy még egy számomra nagyon fontossá vált személyt kell elengednem...Azért ezt annyira nem könnyű félvállról venni.
2013. júl. 17. 06:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem könnyű, és mi van ha elengeded? Most úgy beszélsz mintha nem találkoznál még az életdben olyan férfival, aki legalább ugyan olyan kedves lesz a számodra és normális párkapcsolatban fogsz vele élni, nem egy ilyen maximum szexkapcsolatnak nevezhető valamiben.

Ha el akar menni külföldre menjen, sok sikert az életben, de nehogy már te érezd szarul magad.

2013. júl. 17. 06:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia, a rosszullétek nekem is voltak, ez azt mutatja, hoyg van benend valami energia, tettvágy, amit visszafojtasz.

Mondtad neki, miket érzel és miket szeretnél? Mondtad, hogy kedvesednek akarod és szerelmes vagy bele, és rosszullét kínoz most, hogy el akar menni?

Szerintem ki kell mutatnod ezt, és akkor midnent megtettél a kapcsolatért, amit lehetett, és már nem fog rosszullét kínozni.

2013. júl. 17. 06:24
 5/10 A kérdező kommentje:

ma 06:18

Igazad van,elismerem. :) Valószínűleg az a legnagyobb bajom,hogy még frissek a sebek. Biztosan jön majd egy srác,aki talán még jobban megmozgat mint eddig bárki,de úgy érzem még nagyon hosszú idő,mire rátalálok. De persze sok más legalább olyan fontos dolog van az életben,mint a szerelem,szóval megleszek nélküle. De őt most nagyon fáj elengedni.

Köszi a hasznos válaszokat,ilyenkor szükség van az ilyen őszinte szavakra. Még nem volt ilyen,hogy gyik-en valaki igazán segített volna,de istenemre,most kicsit könnyítettél a lelkemen. :)

2013. júl. 17. 06:40
 6/10 Ywerd ***** válasza:
69%
Szerintem meg ott van a gond ,hogy miért kell valaki ahhoz hogy boldog légy?Inkább ezen gondolkodj el.Ha nem tudod egyedül jól érezni magad,egy fiúval való kapcsolattól várod hogy majd vele jó lesz minden?Tanuld meg önállóan élvezni az életed,és akkor nem fog ennyire megviselni,hogy emberek ki be lépkednek az életedben.Ilyen az élet,fogadd el,mert megőrülsz.
2013. júl. 17. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Örülök neki, hogy nem hiába válaszoltam neked, jól esett :)

Ywerd, van benne valami amit mondasz, csak ez is olyan dolog, hogy nem megy egyik pillanatról a másikra főleg olyan embereknél akik hajlamosak komolyabb érzelmeket táplálni valaki iránt.

Ez körülbelül olyan, mintha fogsz egy csapatjátékost, és megfosztod a csapatától, hirtelen azt se tudja mihez kezdjen, mert nem ahhoz szokott hozzá, hogy magányos farkas legyen.

Ugyan ez történik, ha egy magányos farkast beraksz egy csapatba, szerinted 5 perc alatt jó csapatjátékossá válik?

Ha egy lány amióta tudja az eszét úgy éli az élete nagy részét, hogy párkapcsolatban van, - megjegyzem a lányok többsége- attól ne várd el, hogy jól érezze magát, ha hirtelen egyedül van.

2013. júl. 17. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Élvezem én egyedül is az életet,a legapróbb dolgokban is örömömet lelem. Csak nagyon kötődős vagyok(nem csüngök senkin,csupán nagyon tudok szeretni). Azt hiszem én soha nem fogok tudni hozzászokni,hogy ki-be lépnek az emberek az életemből. Maximum eltűrni,hiszen a veszteség mindig fájdalmas,főleg egy olyan tipusnak mint én.

Egyébként megjegyezném,hogy kicsit kiengedtem a gőzt,és most már szebben látom a világot. :D Jól megleszek én. :)

2013. júl. 17. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert a továbbiakban :).
2013. júl. 17. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:

6: Ez nem úgy van, hogy egyedül rossz. Hanem hogy ha valaki pluszt adott, akkor az eltűnése veszteség. Ha ellopnak valamidet, akkor bánod, nem? Gyász. És akkor is egy alacsonyabb / másabb életnívó jön, mint amikor megvolt, amire mindig is vágytál.

Ha valakinek egyedül rossz, akkor valóban tud rajta dolgozni, hogy önmagában is jól legyen.

2013. júl. 17. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!