Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vannak ezek. A hullamvol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vannak ezek. A hullamvolgyek? Hogyan tudom tulelni? Beleorulok.

Figyelt kérdés

Nem reg(kb 2hete) szakitottam a baratommal mert megcsalt, hazudott stb.

. Az elejen egyaltalan nem viselt meg a dolog most meg folyton csak sirok es teljesen padlon vagyok. Egyik nap vidam vagyok masik nap pedig hianyzik es majd' meghalok ettol az erzestol. Hogy tegyem tul magam rajta? Azok ellenere is amiket tett szeretem :( de o mar nem szeret mert nem is krresett szakitas utan :( latom fbon a bulizos kepeit hogy ttok jol el van a haverjaival :'( elso nagy szerelmem 4evig volyunk egyutt. Kerlek adjatok tanacsokat!!! Koszonom. 19L

2013. okt. 25. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Az első két év ami így fog eltelni, utána könnyebb lesz. Mindig arra koncentrálj, hogy sikerült még egy újabb napot kibírni, akkor egy idő után elkezdesz erősödni.
2013. okt. 25. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
A barátnőknek meg ne panaszkodj, ne sírdogálj, mert még jobban megnehezítik a dolgodat a sopánkodással.
2013. okt. 25. 09:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Kèt év???????? Az nagyon sok emnyit nem birok ki :(
2013. okt. 25. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ki fogod bírni. Kerüld el, vonulj vissza, hogy ne legyen senkinek rólad friss információja. Építsd magad újból fel.
2013. okt. 25. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Menj el te is bulizni, és azért is érezd jól magad, mert te megérdemled!

Nem értem, hogy lehet valakit szeretni miután ilyet tesz?

2013. okt. 25. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Buliba még szarabbul érezné magát, mert ilyenkor az ember háta közepére nem hiányoznak a nála bepróbálkozó faszik.
2013. okt. 25. 09:22
 7/9 egytüneményvagyok ***** válasza:
Kidobsz minden hozzá kötődő emléket, letiltod fészbukon, és tudatosan nem pörgeted rajta az agyad, próbálsz más dolgokra koncentrálni. Így sem lesz könnyű, de lényegesen könnyebb lesz. Persze ehhez el kell dönteni, hogy tovább akarsz lépni. Amíg nem döntötted el, csak sajnálod magad, meg a véget ért kapcsolatod, addig szenvedni fogsz.
2013. okt. 25. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Foglald le magad, és mozdulj ki...a lényeg, hogy légy sokat társaságban, esetleg keress valami új hobbit/szakkört ami leköt, és új célokat amik boldoggá tesznek. (ami ne az legyen h bepasizz, mert ahhoz még szerintem korai)

Én a fotókat/emléktárgyakat nem dobnám ki mert ha a fájdalom elmúlik, később megmaradnak a szép emlékek, de egyenlőre rakd be őket egy lezárt lábába...amíg túl nem vagy ezen.

Esténként még így sem könnyű de a tudat, hogy napról napra könnyebb lesz sokat segít :)

2013. okt. 25. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért vannak ezek a szélsőséges ingadozásaid, mert még nem bőgted ki magad, nem adtad át magad teljesen a fájdalomnak. Meg nyilván a sokk. Szerintem ez is kell ahhoz, hogy utána teljesen túl tudd magad tenni a dolgon. A két év szerintem is sok, de ez emberfüggű. Én is hasonlóan jártam, velem télen szakítottak. Az első 3 hónapom borzalmas volt, ugyanilyen hullámvölgyesen telt. Néhány nap felhőtlen öröm, aztán egy hét letargia. Teljesen kifordultam önmagamból. Én elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam vele jó viszonyban maradni, időnként írt nekem, válaszoltam rá pedig nem kellett volna. Régi képeket nézegettem, régi beszélgetéseket olvastam, közösségi oldalon csekkoltam folyamatosan. Aztán szép lassan rájöttem, hogy egyrészt, miután folyamatosan hazudott és becsapott engem, nem tudok már vele jóban maradni, olyan mintha saját magamat köpném folyamatosan szembe. És nem is kell, minek kéne az életembe egy ilyen ember. Másrészt meg nem szabad folyamatosan nézegetnem, gondolnom rá, mert csak magamat taposom még jobban bele a mocsárba. Letöröltem, letiltottam mindenhonnan, megszabadultam a régi dolgoktól, és próbáltam csak előre és magamra koncentrálni. Most, 8 hónap után úgy vagyok vele, hogy már javarészt jól vagyok. Néha még most is vannak letargikus napjaim, de sokkal hamarabb össze tudom szedni magam. Igenis, sírd ki szépen magad a barátőidnek, azért vannak. Minél többször meséled el a sztoridat, annál könnyebb lesz. És végy magadon erőt, és tiltsd le mindenhonnan, úgyse fogod megálni, hogy ne leskelődj. És ezzel csak magadnak teszel rosszat. Én sajnos csak hónapokkal később voltam erre képes, pedig ha előbb meglépem, előbb másztam volna ki a gödörből. És olvass sok Csernust! :) Komolyan, fel tudja nyitni az ember szemét. Ajánlom a Fájdalom arcai c. könyvét. Ne aggódj, túl leszel rajta, még ha most nem is látod. Utána rájössz, hogy menynit fejlődtél, tanultál és komolyodtál ezáltal! :) 22/Nő
2013. okt. 25. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!