Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vannak ezek. A hullamvolgyek? Hogyan tudom tulelni? Beleorulok.
Nem reg(kb 2hete) szakitottam a baratommal mert megcsalt, hazudott stb.
. Az elejen egyaltalan nem viselt meg a dolog most meg folyton csak sirok es teljesen padlon vagyok. Egyik nap vidam vagyok masik nap pedig hianyzik es majd' meghalok ettol az erzestol. Hogy tegyem tul magam rajta? Azok ellenere is amiket tett szeretem :( de o mar nem szeret mert nem is krresett szakitas utan :( latom fbon a bulizos kepeit hogy ttok jol el van a haverjaival :'( elso nagy szerelmem 4evig volyunk egyutt. Kerlek adjatok tanacsokat!!! Koszonom. 19L

Menj el te is bulizni, és azért is érezd jól magad, mert te megérdemled!
Nem értem, hogy lehet valakit szeretni miután ilyet tesz?

Foglald le magad, és mozdulj ki...a lényeg, hogy légy sokat társaságban, esetleg keress valami új hobbit/szakkört ami leköt, és új célokat amik boldoggá tesznek. (ami ne az legyen h bepasizz, mert ahhoz még szerintem korai)
Én a fotókat/emléktárgyakat nem dobnám ki mert ha a fájdalom elmúlik, később megmaradnak a szép emlékek, de egyenlőre rakd be őket egy lezárt lábába...amíg túl nem vagy ezen.
Esténként még így sem könnyű de a tudat, hogy napról napra könnyebb lesz sokat segít :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!