Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a gyászoló barátomnak?
A barátom nagymamája meghalt, már beteg volt, így nem volt váratlan. Jó volt a kapcsolatuk egymással. A barátommal távkapcsolatban élünk, így nem tudok mellette lenni, csak egész napos beszélgetéssel tudom támogatni. Próbálok vele a legtürelmesebb lenni és éreztetni vele, hogy támogatom.
Ő elég feszült és ideges és mindenre harap, ha valamit épp nem úgy mondok, hogy az a legkedvesebben hangozzon. Néha meg is bánt, amit észre sem vesz, de szemet hunyok felette. Én viszont már egyre nehezebben bírom, hogy ilyen velem, felhozni viszont nem akarom mert abból veszekedés lenne és nem akarom még ezzel is traktálni. Ha ilyenkor legalább annyit mondana h ne haragudj vagy bocsi már nyugodtabb lennék. Nem tudom, hogy ezen kívül hogy segíthetnék neki túllépni ezen. Beszélni sem szeretne róla, csak magában őrlődik, tipikus férfi.
Szívesen fogadnám a tanácsotokat... 23L
Nem akar róla beszélni, leszögezte az elején. Így kérdezgetni sem akarom, várom, hogy ő mondjon valamit róla és meghallgatnám, de nem teszi.
Az, hogy megöleljem továbbra sem lehetséges, csak virtuálisan tudok vele együtt lenni.
Köszönöm az eddigi válaszokat,tanácsokat!
Lenne még kérdésem, ha nem tetszik a viselkedése vagy megbánt valamivel megmondjam neki vagy inkább továbbra is szemet hunyjak felette? Eddig ezt tettem, nem szóltam érte, illetve egyszer szóvá tettem óvatosan, de ő erre lehurrogott, hogy hagyjam békén. Nem tudom meddig tudom elnézni ezt, elég nehéz, pedig próbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!