Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz elfogadnia a barátomnak, hogy sminkelek?
Figyelt kérdés
Azért nem úgy kell elképzelni, mint egy műlibát. Nem érzem magam szépnek, ezen viszont mindig segít nekem az, ha nem túl feltűnően szemceruzával kihúzom a szemem. Semmi extra. Ő viszont utálja ezt, láthatóan frusztrált lesz, ha piperézek. Azt mondja, smink nélkül szebb vagyok. Kedves tőle, és látom rajta, nem csak úgy mondja, de nem tudom, miért nem érti meg, hogy enélkül kb 0 az önbizalmam?2014. jan. 22. 12:13
1/7 Noydra válasza:
Mert balf..sz.
Most erre mit mondjunk?
2/7 anonim válasza:
Mert minden apróságba bele akar szólni az életedbe. Szerintem nem csak ezt akarja rád erőltetni, hanem minden mást is, amit te nem úgy gondolsz, mint ő.
3/7 anonim válasza:
Ha neki jobban tetszel úgy akkor ne sminkelj amikor vele vagy.Csak ha elmentek valahová, otthonra nem kell ;)
4/7 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy nem kéne ennyire felfújnia a dolgot.Ha szeret,akkor fogadja el ezt a szokásodat,elvégre nem öt kiló vakolatról,meg valami eget rengető dologról beszélünk.
5/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a barátod gyökér. De elképzelhető, hogy rettentő nevetségesen áll rajtad a kihúzott szem, amit viszont a tükörben nem látsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szokása sem kritizálni, sem beleszólni mindenbe, ez az egyedüli dolog kb, ami zavarja... Köszi a válaszokat
2014. jan. 22. 15:35
7/7 anonim válasza:
nemtom? hány éves? így látatlanban egy 14 éves mentalitás. vagy extrém konzervatív családból jön. vagy csak gyökér és bele akar pofázni a dolgaidba.
sztem ne törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!