Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex, ha szuper, összetarthat egy halódó kapcslatot? Ha már csak ez működik?
Ez kb az a kategória mint a gyerek összetarthat-e egy házasságot. Össze, de mi a fenének??
Egyik félnek sem lesz öröme a kapsolatban, és heteket-hónapokat-éveket szenvedni egymás mellett azért, mert milyen jó az a pár órácska...
Inkább meg kéne próbálni helyrehozni a problémákat, ha lehetséges, ha nem pedig hagyni az egészet és mást keresni.
"Haladó kapcsolat"? Ezalatt azt érted, hogy együtt vagytok, de már nem igazán jó, csak a szex?
Ha ezt, akkor szerintem nem, pontosabban egy ideig kitart, de szerintem hosszútávon senki nem képes CSAK a szex miatt elviselni valakit, akivel amúgy semmiben sem ért egyet... Szerintem szeretkezzetek, találjatok egymásra, de közben próbáljátok megtalálni a problémáitok gyökerét, és élesszét fel a kapcsolatot a régi emlékekkel! Minden úton induljatok el, ahol csak van esély, hogy helyrehozzátok a kapcsolatotokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!