Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küldjek el valakit diplomatikusan a p. csába emailben?
nem válaszol a levelemre és nem akarom, hogy azt higgye, ezzel ő a győztes. (pasiügy, de most részletezni felesleges) a levél lényege annyi lenne, hogy most már én nem látom értelmét, hogy egyáltalán az életbe még kommunikáljunk. jó lenne, ha az jönne le belőle, hogy érezze, ő a bunkó.
ha van ötletetek a megfogalmazásra, akkor szívesen venném. köszönöm
Igazából azzal tudod a legjobban bántani hogy nem reagálsz rá...ha meg tudod írni úgy a levelet hogy ő legyen a bunkó a végén azzal egy férfit egyátalán nem tudsz bántani mert maximum leszarja és továbblép vagy ugyanúgy irogat és ő is megpróbálja azt kihozni hogy ő nem hibás. Ha viszont nem reagálsz rá akkor kaphatsz további leveleket de egy idő után aláfagy a lelkesedése és rosszul fogja érezni magát hogy még választ se kapott.
Egyszerüen nem tudja ez esetben hogy most akkor mi a helyzet...
Jakomo25f
lehet, hogy jobb lenne ha konkretizálnám a dolgot. szóval: egy rövid ideig mi egy pár voltunk. (de már régebb óta ismertük egymást, előtte barátok voltunk,(kb 1 évig) ha lehet ezt mondani egy férfi és egy nő között) hazudott nekem, szakítottunk. nem én szakítottam, nem is ő. egyszerűen megbeszéltük, hogy nem megy és közösen döntöttünk. nekem jogom lett volna nagyon bedühödni rá, mert hazudott de nem így tettem. tehát békével váltunk el. néha én, néha ő keresett meg engem. de találkozó sose volt. (nem is szeretnék) már jó pár éve nem kerestük egymást. én most küldtem neki egy levelet, mert eszembe jutott. abszolút baráti hangnemben írtam. szinte egyből válaszolt is rá, de csak pár mondatban, amiben azt is leírta, hogy még több hétig nem fog tudni írni. letelt az a pár hét és azóta semmi. már akkor sejtettem, hogy ez lesz a lerázó duma, de rosszul esik, hogy madárnak néz.
talán így jobban értitek a helyzetem. a lényeg, hogy nem a srác a fontos. már rég túl vagyok rajta. de nem bírom elviselni ha valaki hazudik/nem egyenes velem, és ezt akarnám helyrerakni.
Szia!
Nekem volt egy pasim, akivel randiztam párszor, de nagyon bunkó volt, ott és akkor sajnos nem tudtam lereagálni a dolgot, mert teljesen meglepődtem. Szóval napokkal később küldtem neki egy emilt, hogy rendes vagy de nagyon enm illünk össze, én nem erre gondoltam, nem ugyan úgy gondolkodunk az életről, nem tudnék veled semmilyen kapcsolatban éli. Sajnálom, de többet ne hívj, mert nem megyek veled már sehova...
Nah, hát kb ennyit írtam neki.
Sok sikert!
Tegnap 20:36-os! Olvasod, mit írtam?! Bunkó volt! Szerintem ha neked mondta volna azt, amit nekem, akkor egy normálisan gondolkodó nő ott helyben elküldi a .... szóval oda!!!
Ha bátor volt, ahhoz, hogy ocsmányul beszéljen velem a harmadik randin (ezt egy életen át sem viselném el, nemhogy a 3 randin!!!), akkor viselje a következményeket is. De ezt nem szándékozom veled megvitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!