Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 1 darab emailben szakított velem, ez milyen?
Figyelt kérdés
1 email. 1.2011. jún. 3. 11:04
1/22 A kérdező kommentje:
hihetetlen, hogy félreismeri az ember azt, akit szeret. mondván, baj volt, és ő inkább elsunnyogott
2011. jún. 3. 11:06
2/22 anonim válasza:
nagyon sajnálom de ez szerintem gerinctelen dolog. Velem 1 év után szakítottak e-mailben (ami a te esetedhez képest kis idő gondolom) de akkor is szánalmas dolognak tartottam hogy nem tudta személyesen megbeszélni
3/22 Smartguy86 válasza:
Hát igen, nem kell hozzámenni senkihez úgy, hogy nem ismered. Ez kettőtökön múlott, nem voltatok valami erősek kommunikációs téren gondolom.
Mondjuk kíváncsi lennék, hány évesek vagytok? Mert azért érett emberek nem csinálnak ilyet, fiatalon meg minek már egyből házasodni? Brahiból?
4/22 anonim válasza:
:O Ezt a faszt... Az még elfogadható, ha egy szexkapcsolatban így válnak külön az utak, de normális párkapcsolatot így lezárni óriási bunkóság. Hát még egy házasságot... Efölött nem térek napirendre. Nagyon gyenge jellem lehet a férjed.
6/22 anonim válasza:
Ha ilyen szívtelen, érzéketlen, gyáva tuskó, akkor ne sírj utána. Nem kár érte. Sajnállak, hogy ennyire félreismerted. Bár nem ismerem az előzményeket, lehet, hogy ez volt tőle az elvárható "stílus".
7/22 anonim válasza:
Hallottam olyat aki cetlin szakított..állítólag kezd elterjadni h sms-ben is..nm értem mé nm lehet megbeszélni, szemtől szemben, lehet ellágyulna, v fél a reakciótól..nm szép dolog, vállalja fel inkább a döntését gerincesebb.
8/22 A kérdező kommentje:
30 vagyok, ő 35. sajnos volt egy törés a kapcsolatunkban, amit nem lehetett megoldani máshogy, csak ha picit külön megyünk, de hitegetett, elment és jött a mail.
2011. jún. 3. 11:15
9/22 anonim válasza:
Mailben szakítani egy gyáva dolog
Személyesen kell
Úgy még oké, hogy azt mondja szakítsunk, holnap személyesen megbeszéljük
Legalább lelkileg felkészülsz rá
De így...
Velem msnen akartak szakítani, de megmondtam, hogy ez nem msn kapcsolat volt, így nem azon fogunk szakítani
10/22 A kérdező kommentje:
tragédia
2011. jún. 3. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!