Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 1 darab emailben szakított velem, ez milyen?
Figyelt kérdés
1 email. 1.2011. jún. 3. 11:04
11/22 anonim válasza:
tényleg gusztustalan ..
de kicsit olyan mintha az emailok száma miatt elégedetlenkednél.. már bocs
12/22 A kérdező kommentje:
ja, igen, mert 1 email és utána facebook letiltás, email fiók törlés, szóval 1, azaz egy email. ez a kemény. és ráadásul ő rontott el vmit, amit párterápián helyre kellett volna hoznia. de inkább elsunnyogott
2011. jún. 3. 11:25
13/22 Smartguy86 válasza:
Azért vigyázz ezzel az "ő rontott el" dologgal, gyakori, hogy sokan nem is veszik észre, mennyire érintettek egy dologban. Egy házasságban meg főleg! Nem bírálni akarlak, csak azért a kapcsolat kettőn áll! Ettől függetlenül nincs mentség arra, hogy ilyen aljas módon lépett le. Mi lesz a válóperrel? Azt is meg kell még csinálni, ha le akarjátok zárni, szóval muszáj találkozni, nem?
14/22 A kérdező kommentje:
igen, nehéz történet ez. nagyon bonyolult, de azt hiszem, én megpróbáltam a legjobbat kihozni belőle. volt, amit én rontottam el, és volt, amit ő. és nagyban befolyásolta egy durva külső tényező. betegség
2011. jún. 3. 11:43
16/22 A kérdező kommentje:
igen sajnos. valami már volt, ő meg úgy megfojtott a kapcsolat elején még ráadásul, hogy baj lett a vége, kórház és a doki mondta, h picit kéne külön...vártunk, vártunk, majd elment, aztán mail
2011. jún. 3. 12:51
17/22 anonim válasza:
Várjál csak, neked van ez a betegséged, vagy neki?
18/22 anonim válasza:
Na azért kezd kibújni a szög a zsákból így kommentek közben...
Kicsit a kérdésből úgy jött le mintha minden oké lenne és a férjedtől egyszercsak a munkahelyről kapsz egy emailt h vége, pakolj és menj el a házból...ráadásul azért vagy kiakadva mert 1 emailt írt és nem 10-et.
De azért párterápia meg mentális betegség stb..szerintem ezt nem itt kell kitárgyalni.
19/22 anonim válasza:
ma 14:04 1ert értek Veled..Ha jobban belelátunk máris máshogy néz ki a dolog, nm csak felületesen..
20/22 anonim válasza:
féééérjeeed??? :O uristen ilyen szánalmas mumiát :D ha még a barátod lenne (jo mondjuk akkor sem helyeselném) talán elmegy h emailben.. de bakki a férjed?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!